| 75 milyon nüfus yaşıyor Türkiye'de,,hepsine teker teker sorulsa,,inan 70 milyonu ben ülkemi seviyorum,canımıda herdaim seve seve veririm der,,ülkemizin kalkınması için gerekirse kazma kürek bıkmadan usanmadan çalışırım der,,yani,,his,,yani aynı duyguyu yaşamak,yani kalben sevmek yaşadığımız ülkemizi..ülkemizin kalkınması için gereken sistemi Hükümetimiz yapar..onlar düşünür,,onlar bulur çıkış noktasını,,haa..haram para ile kalkınırmı??.Tabiki kalkınmaz...ama bu soruyu bize değil,,az önce bahsettiğim 70 milyon dışında kalan 5 milyon (dolar milyonerleri)ne sor,,onlara anlat haram parayı....bahsettiğin haram para onlarda çokca var...Asgari ücretle yada 600-700 ytl ücretle çalışarak kıt geçinenlerde değil....
umut,,denilir ya,,umut..insanı umudu hayata bağlar hayatı sevdirir..iddaa dışında sayısal lotoda oynuyorum..ya çıkarsa..ya birgün ben bilirsem bu 6 rakamı diye..bu benim cebimden çıkan lüksüm..oynamayabilirimde..onun hesabı bana kalmıştır...uzun lafın kısası,,Girdin bahçeye,üzümünü ye..yoluna devam et,,bağcının kaşının yamuk,,gözünün eğri oluşu seni ilgilendirmez.....
Welakin,,,ida konta ta3raf al 3arabia. 3alaika an ta3rif hadihi arisala.? la eourid an araka abadan. mina al an fasa3idan anata fi halak wa ana fi hali..
assalam aleykom,,maasalame