Arkadaşlar üşenmedim ilk maç tahmini anketinden bu haftaya kadar bütün anket sonuçlarını ve istatistik tahminlerini inceledim. Farklı oynayan sadece tumuu değil birçok arkadaş var (buna bende dahilim). Anketler oylamaya sunulurken baştan böyle bir kural belirlenseydi herkes totoda oynadığını oynamalı diye o zaman yapılan büyük bir haksızlık olurdu. Ancak böyle bir kural koyulmadı bildiğim kadarıyla ve Alligator üstadın da dediği gibi kendine güvenen iki yerde de aynı sonucu işaretleyebilir. Ama bi maçta bu kadar esnek davranılması da pek mantıksız gibi gelmiyor bana.
Bakin yanlis anlasilmak istemem fakat ben sadece bu olayin sacma oldugunu dusunuyorum.ben bu iki tahmin seceneginin daha bu hafta farkina vardim.bunu tumuu yapti diyede onu elestirmek istemedim.sadece bu uygulamanin sacma oldugunu soylemek istedim.burada bir yarisma icindeysek bu yarismaya anket ekleniyorsa bence bununda bi kurali olmali ayrica totoda cifte sans zaten yok.bence bundan sonraki haftadan itibaren anketlerle toto tahminleri ayni olmali
Ben saçmalık bi yanı yok sadece bir maç çifte şans oynama hakkı tanılıyor tabiki isteneyene ister ikisinede aynı sonucu işaretle ister işaretlemez. Zaten bu anket 6 haftadır yapılıyor yeni bir olay değil.
Ben saçmalık bi yanı yok sadece bir maç çifte şans oynama hakkı tanılıyor tabiki isteneyene ister ikisinede aynı sonucu işaretle ister işaretlemez. Zaten bu anket 6 haftadır yapılıyor yeni bir olay değil.
nasıl..?
15 maç tahmininde mi geçerli bu??...14 maç bir tahmin ..bir maça iki tahmin.?.
böyleyse şayet,, bende daha yeni öğreniyorum bunu.