16-09-2008, 21:05
|
#103 | | Anadolu KARTALI
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | Ömer Rıza Sivas'ta
Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Trabzonspor'un başarılı forvet oyuncusu Ömer Rıza, prensipte anlaştığı Sivasspor ile idmanlara çıkmaya başladı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ömer Rıza ile prensipte anlaşma sağladıklarını, ikinci yarıda Ömer Rıza'nın Sivasspor formasıyla başarılara imza atacağını söyledi.
Sivasspor'a gelmekten ve kırmızı-beyazlı formayı giymekten mutlu olduğunu belirten Ömer Rıza ise ''Ligin başlangıcında aslında bu transfer gerçekleşecekti ama Trabzonspor ile olan sorunlarım sonucu bugüne gelindi. Sivasspor ile prensipte bir anlaşma yaptık'' dedi.
İkinci yarı ile birlikte Sivasspor'un başarısı için ter dökeceğini ifade eden Ömer Rıza, ''İlkeleri olan, başarıyı kendisine şiar edinmiş ve zirve yarışında ben de varım diyen bir takımda olmaktan mutluyum. Mutluluğumu başarılarımla perçinleştirecek ve zafere giden yolda bende payıma düşeni yapacağım'' diye konuştu. |
| |
24-09-2008, 16:16
|
#104 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Giray Bulak Konya'da Konyaspor yeni Teknik Direktörü Giray Bulak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ve Teknik Direktör Giray Bulak, takımın başarısı için çalışacaklarını söyledi.
Süper Lig'in üçüncü haftasında oynanan Denizlispor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yollarını ayıran Konyaspor, dün gece saatlerinde anlaşma sağladığı Giray Bulak ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 1 yıllığına yeşil-beyazlı kulübün Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Giray Bulak, "Daha önce çalıştığım yere tekrar gelmekten ben de mutluluk duyuyorum. İnşallah taraftarla, yönetimimizle, sizlerle hep beraber Konyasporumuzun daha başarılı olması için çalışacağız. Hem yönetimimize, hem oyuncularımıza başarılar diliyorum. Taraftarımıza yanımızda olmalarını beklediğimi söylemek istiyorum. Hiç bir endişemiz, kaygımız, kompleksimiz ve geriye bakışımız yok. Raşit hocaya da ,özellikle iyi bir ekip yarattığı için teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yaptığı konuşmada Giray Bulak ile yola devam etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Kuntoğlu, "Bugün Konya'mızın Süper Lig'deki temsilcisi Konyasporumuzun yeni yönetimle başlayan ve yaklaşık 4 aydır sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde geçen hafta Raşit Çetiner ile bir yol ayrımına gitmiştik. Yeni dönemi, yeni transferlerimizle daha güçlü, ileriye dönek ve daha başarılı bir şekilde değerlendirerek yolumuza devam etmek için Giray Bulak hocamızla anlaştık. Yaptığımız görüşmelerde, kendisi de daha önce Konya'da bulunduğu için teklifimize sıcak baktı. Konyaspor'a her zaman hizmet edebileceğini söyledi. Görüşmelerde netice itibariyle olumlu sonuçlandı. Yönetim olarak hocamla birlikte bundan sonra önümüzdeki günlerde Konyaspor'umuzun beklediği başarılara ulaşacağına inanıyoruz. Giray Bulak hocamıza Konyasporumuza hoşgeldin diyorum" dedi.
Takım kadrosunda yaşanan değişikliklerin sıkıntı olabileceğini belirten Bulak, bu sıkıntının aşılması için de gerekeni yapacağını söyledi. Bulak, "Geçen yıl 15 oyuncu gitti ve bir o kadar da yeni oyuncu geldi. Böyle durumlarda ister istemez bir uyum ve uyumsuzluk sorunu yaşanır. Sıkıntımız bu olacaktır. Ama 2 aylık bir süre geride kaldı ve sıkıntının aşılmasında bunun da katkısı olacaktır. Ben bireysel olarak 2 badirenin atlatılmış olmasını bu uyum sorununa bağlayabilirim. Çok oyuncunun gitmesi ve gelmesi bu süreci uzatabilir. Ama bu sürecin de aşılması ve Konyaspor'un en iyi yerlere gelebilmesi için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Teknik Direktör Giray bulak'ın yardımcılarını haftasonuna kadar belirleyeceği bildirildi. |
| |
05-11-2008, 10:56
|
#105 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Hacettepe'de Arıca dönemi Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe'nin yeni teknik direktörü Erdoğan Arıca oldu. Hacettepe'de Osman Özdemir'den boşalan teknik direktörlük görevine Erdoğan Arıca getirildi. Erdoğan Arıca, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan görüşme sonrasında, Hacettepe'nin yeni teknik direktörü oldu. Tecrübeli hocanın yardımcılıklarını, bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen eski Galatasaraylı futbolcu Ergün Pembe, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Kemalettin Şentürk ve Levent Zorluer ile Cengiz Demirel yapacak. Erdoğan Arıca, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, bildiği bir camiaya geldiğini belirterek, ''Tanıdık bir camiaya geldiğim için işimiz çok zor olmayacak'' dedi. Arıca, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına ilişkin olarak da ''Trabzonspor maçının bir şans olduğunu düşünüyorum. Böyle maçlar için futbolcuları motive etmek daha kolaydır. Lideri yenmek güzel olacaktır'' şeklinde konuştu. Hacettepe'de Erdoğan Arıca'nın yardımcılığını yapacak Ergün Pembe ise futbolu bıraktıktan 6-7 ay sonra ilk antrenörlük deneyimini mor-beyazlı takımda yaşayacağını kaydederek,''Çok heyecanlıyım. Gençlerbirliği'den sonra Galatasaray ve Gaziantep'te olmak üzere uzun yıllar futbolcu olarak bu ligde mücadele ettim. Antrenörlük hayatıma da Ankara'da başlıyorum. Futbolculuk hayatımda nasıl bir kariyer yaptıysam, burada da aynı şekilde başarılı olacağımı düşünüyorum'' dedi. |
| |
05-11-2008, 10:57
|
#106 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Güvenç Kurtar resmen Bursaspor'da Bursaspor'da Samet Aybaba'nın istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Güvenç Kurtar görevine başladı. Bursaspor'da, Samet Aybaba'nın istifasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Güvenç Kurtar, görevine başladı. Yardımcılarıyla birlikte kente gelen Kurtar, Özlüce Tesisleri'nde, Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik ve bazı yöneticilerle birlikte basın toplantısı düzenledi. Osman Çelik, Samet Aybaba'nın istifasının ardından temasa geçtikleri Güvenç Kurtar ile hemen anlaşma sağladıklarını bildirdi. Güvenç Kurtar'ın daha önce futbolcu olarak Bursaspor forması giydiğini belirten Çelik, ''Güvenç Kurtar'a 'evine hoşgeldin' diyoruz. Güvenç Kurtar, inşallah başarılı olacak'' dedi. Çelik, Samet Aybaba'nın neden görevden ayrıldığının sorulması üzerine ''Kendisi istifa etti. Sanıyorum ailesine yönelik hakaretlerden dolayı istifa kararı aldı. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum'' diye konuştu. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar ise Bursaspor'a gelişinin çok ani olduğunu vurguladı. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın dün akşam telefon etmesinin ardından hemen teklifi kabul ederek Bursa'ya geldiğini anlatan Kurtar, ''Bursaspor çok büyük bir camia. Bu toplantıya gösterilen medya ilgisi, zaten ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi gösteriyor. Daha önce futbolcu olarak formasını giydiğim Bursaspor'a teknik direktör olarak geldiğim için çok mutluyum'' dedi. ''YUSUF İLE BABA-OĞUL GİBİYİZ' Bir gazetecinin, Denizlispor'da geçen yıl Yusuf Şimşek ile yaşadığı sorunları hatırlatması üzerine Kurtar, ''Yusuf'un açıklamaları benimle ilgili değildi. Kendisi çok değerli bir futbolcu. O dönemde takım kaptanı olduğu için arkadaşlarının da düşüncelerini dile getirmek zorundaydı. O dönemde Yusuf'u kadro dışı bırakmıştım ama o sadece antrenmanda iyi çalışmadığı içindi. Biz, Yusuf ile baba-oğul gibiyiz. Yusuf, saygılı, her takım için sadece futboluyla değil, kişiliğiyle de gerekli bir futbolcu'' diye konuştu. Kurtar, ''Bursaspor'u tanıyor musunuz'' yönündeki soruya ise ''Tanıyorum. Tüm Türkiye'deki takımları çok iyi tanıyorum. Görev yapmadığım dönemde sürekli maç izledim'' yanıtını verdi. Toplantının ardından, Özlüce Tesisleri'ne gelen bir grup taraftar, Güvenç Kurtar'a çiçek vererek başarı diledi.
Bu arada, Güvenç Kurtar'ın yardımcılıklarını Erhan Altın, Dursun Karabacak ve Ersel Uzgur'un yapacağı bildirildi. |
| |
05-11-2008, 10:57
|
#107 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Gençlerbirliği Samet Aybaba ile anlaştı Gençlerbirliği, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine Bursaspor'dan ayrılan Samet Aybaba'yı getirdi. Gençlerbirliği, teknik direktör Samet Aybaba ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
Başkent ekibinin yönetim kurulu üyesi Enis Safi ve genel menajeri Cem Onuk, bugün akşam saatlerinde tecrübeli teknik adamla kulüp dışında bir araya geldi.
Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına varıldı.
Cem Onuk, anlaşma sağlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ''Tüm konuları görüştük. Yarın da bazı konuları görüşeceğiz, ancak her iki taraf arasında anlaşma sağlandı. Resmi imzayı da yarın atarız'' dedi.
Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mesut Bakkal, bugün düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa etmişti. |
| | |
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir) | | | | Konu Araçları | | | | Mod Seç | Linear Mode |
Gönderme Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | Saat 14:07. |