| İstanbul Büyükşehir Bld.-Beşiktaş iddaa tahminleri İstanbul Büyükşehir Bld. - Beşiktaş
Ligde büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alan istanbul b.b ligde 29 puanla 11. sırada yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Rızvan, Metin, Gökhan ve Sertan ile sarı kart cezalısı durumundaki Kerim, yarın kadroda olamayacaklar. Beşiktaş ligin 2. yarısına iyi başlangıç yaparak rakiplerinin puan kaybetmesiyle zirveye yerleşti. Beşiktaşta yarın ki maçta geçen hafta trabzonspor maçında anlamsız kırmızı kart gören ibrahim toramannın dışında sakatlıkları bulunan Cisse, İbrahim Kaş ve Baki Mercimek büyük ihtimalle yarınki maçta oynayamayacaklar.
Bu maçta beşiktaşın ön liberoda sıkıntısı olacak çünkü o bölgede oynayan cisse oynayamayacak onun yokluğunda o bölgede oynayan ibrahim toramanda cezalı. Bu maçta da maça 3-4 hafatdır golleriyle damgasını vuran nobre maçın kader adamı olacağını düşünüyorum.
Beşiktaşın defansda yaptığı büyük hatalardan dolayı istanbul b.b gol bulacağını düşünüyorum ona karşılık beşiktaşında hucum silahları nobre, bobo,holosko, tello ve delgadoyla gol bulacakları düşünüyorum.
Öncelikli tahminim Üst, Duygusal tahminm 2 |