| Bozüyükspor-Sarıyer:2 lacivert beyazlı takımı karşılaştıracak maçta Son haftalarda almış olduğu başarılı sonuçlarla bir anda play off şansını iyice artıran Bozüyüksporda sakat olan Forvet Polat sarı kart cezalısı olan 2 futbolcudan orta alandan Muharrem ve defanstan Ekrem sarıyere karşı forma giyemeyecek isimler.Sarıyerde ise teknik direktörlüğe gelen orhan yahya yüce ile takım kaosa girmiş üzere.takım ve yönetim ile taraftar arası açılmış durumda.1.grup maçlarında 10 gol ve türkiye kupasında 3 gol atmış olan ertan ı ki çoğu süper lig takımının transfer listesine girmiş olmasına ve bu sezon oynadığı futbol attığı gollerle sarıyere birçok puan kazandırmış olmasına karşın oynatmayan orhan hoca tepkiler çığ gibi büyümekte.başkan Tahir sarıoğlu bu maçda alınacak kötü bir sonuçta takımı nöbetçi hoca mahmut kocabala emanet etmeye hazırlanıyor.Bu maç orhan yüce adına son maç gibi gözükmekte ben bu karşılaşmada sarıyerden bir süpriz bekliyorum zira bu maçta ertan oynarsa Sarıyer adına son haftalarda yaşanan gol pozisyonu ve gol sıkıntısı azalacağı görüşündeyim. Sarıyer yenilmez
__________________ |