patroncum;
bursa vestel maçına katılıyorum. her ne kadar her iki takım da can derdinde ... her iki takım da kazanmak zorundaysa da vestelin gücü bursaya yetmez ( inşallah yeter ya neyse
455 Büyükşehir bld. - Ankaraspor bu maçta komplo teorilerim olabilir

büyükşehir de ankaraspor da tayyibin takımlarından

küme düşme sıkıntısını pek yaşamayan i. belediye meilh gököekin takımına bir güzeelik yapar mı acaba diye aklımdan geçirmiyor değilim. ama bu maça 1x oynamak mantıklı ...
461 Ç.Rizespor - Konyaspor valla rize son çırpınışlarını oynuyor. 6 puanlık bir maç. sahasında konyaya puan veririlerse idam fermanlarını imzalamaları gerekir. konya rizeden puan alacak güce sahip değil bence. rize bu maçı alır. ama ben yine de bu maça kuponlarımda yer vermedim. 462 Sivasspor - Beşiktaş gelelim bizim maça . bu maçı alacağız başka yolu yok. lig beşiktaş için henüz bitmedi. çıkmadık candan ümit kesilmez. üstelik şampiyonluktan önce avrupa kupalarına katılmammız bile garanti değilken beşiktaş bu maçı vermez. sivas spor kazanması gereken büyük maçlarda sıkıntıya giriyor. fenerbahçe maçında bunu gördük. dikkat edersek , sivas kazandığı ya da berabere kaldığı büyük maçlarda favori değildi. ama bu gün maçın favorisi olarak gösteriliyor. bu ağırlığı kaldıramaz sivaslı futbolcular. ben bugün beklenilenin aksine arahat bir beşiktaş galibiyeti olacağını düşünüyorum. yeter ki bizim topçular sakin olsunlar. kazanmak zorunda ve havasında olan sivaslılar. onlar saldırırsa holosko işi bitirir ...
patron dört maçın üçünde karşı karşıya geldik yahu. inşallah maaşıma zam verip işten kovmazsın