| volla fatih terimi bende anlamis egilim,ders veririm diyor ama dersler hep bos geciyor. ingilterde kadroya giremiyen tuncay i ramanya macindan bu yana 90 dak. nasil dayaniyor anlamiyorum.Tümer ayni kadroya giremiyor mili takimda kurtarici olarak sahaya giriyor,,,,dahada sayayimmi alpaylar,rüstüler,hakansükürler,dünya kupasina girememizin sebebi bence fatih terim.ERGER BU TAKIMIN BASINDA ERSUN OLSAYDI BU TAKIMI SEYRETMEYE DOYAMAZDIN ESUN ZAMANINDA BENCE ÖYLEYDI;ESUNUN ARKASI YOKTU ;BASIN BILE BIR SEY DIYEMIYOR YAZIKLAR OLSUN 65 MILYONUN ONURUYLA OYNUYOR;YANI BIZLERE DERS VERIYOR; BU TAKIM BASINBA AMIGO BIROL OLSA ONDAN IYI YÖNETIR .!!!!!!!!! tek tekime cok üzülecegiz b adam takim basinda oldugu müttetce, AHH ESUN YANAL ah senide harcadilarya ben esun zamaninda cokcek cok atak yapan cok kosan cok gol pozizyunu bulan bir takim seyridiyordum .Ama simdi mideme kadar sancilar giriyor mac milli mac seyrederken hep ;Kusura bakmayin arkadaslar ama bu isin iddasi olmaz ama biz bu sekilde yunanistani yenemeyiz,benim favorim yunanistan |