15601328ht6.jpg
SAKAT VE CEZALILAR
Huelva : Jesus Munoz * (os) (cezalı), Francisco Javi Guerrero ** (f), Jose Calvo ** (os)
Real Madrid : Christoph Metzelder * (d), Ruud van Nistelrooy *** (f), Wesley Sneijder ** (os), Guti ** (os), Fabio Cannavaro ** (d) (belirsiz)
Atletico Madrid : Georgios Seitaridis ** (d), Leo Franco ** (k), Thiago Motta ** (os), Sergio Kun Aguero *** (f) (belirsiz)
Barcelona : Albert Jorquera * (k), Oleguer * (d), Rafael Marquez ** (d)
Deportivo : Sergio ** (os) (cezalı), Cristian ** (os), Jose Andres Guardado ** (f)
Sevilla : Javi Navarro ** (d), Javier Chevanton * (f), Ivica Dragutinovic ** (d), Julien Escude ** (d), Khalid Boulahrouz * (d)
Espanyol : Francisco Rufete * (os), Jesus Maria Lacruz * (d), Raul Tamudo *** (f)
Valencia : Alexis Ruano * (d), Fernando Morientes ** (f), Luis Miguel Brito ** (d)
421 Atletico Madrid vs Barcelona
real madridin son oynadığı 4 lig maçında 3 mağlubiyet almasından sonra şampiyonluk mücalesinde aradaki puan farkını kapatan barcelona son 3-4 haftadır düşüşte olan atletico madridle deplasmanda mücadele edecek zorlu mücadelenin gollü geçeceğini düşünüyorum. üst
Aralarındaki Son Maçlar
06/02/2005 İS1 Barcelona 0 - 2 Atletico Madrid
18/09/2005 İS1 Atletico Madrid 2 - 1 Barcelona
05/02/2006 İS1 Barcelona 1 - 3 Atletico Madrid
21/12/2006 İS1 Barcelona 1 - 1 Atletico Madrid
20/05/2007 İS1 Atletico Madrid 0 - 6 Barcelona
07/10/2007 İS1 Barcelona 3 - 0 Atletico Madrid
423 Deportivo La Coruna vs Sevilla
ligin başlarında sıkıntılı günler geçiren sevilla sonradan toparlanarak beklenen sevillayı herkese gösterdiler.şahsen oynadıkları futboldan büyük zevk aldığım sevilla takımı zor günler geçiren ve düşme potasında bulunan deportivo ile zorlu bir mücadeleye çıkacak sevillanın bu maçtan puan ve puanlarla ayrılacağını düşünüyorum.0-2
422 R. Huelva vs Real Madrid
İki takımında galibiyete ihtiyacı var. Real 4 haftada 3 malubiyetten sonra gelen puan kayıplarıyla kredisini doldurdu ve puan kaybına tahammülü yok. Huelva’da düşme potasından uzaklaşmak için her maça final havasında çıkıyor. İki takım arasında haliyle ciddi bir kalite farkı var. Real Madrid ne yapıp edip bu maçı alacaktır.real madridin alması gereken bir maç olarak düşünüyorum.2
432 Espanyol vs Valencia
Koeman önderliğinde toparlanan Valencia son 4 lig maçını kaybetmedi. Ayrıca hafta arası deplasmanda Barcelona’yla oynadıkları kupa maçından 1-1’lik sonuçla ayrılmayı başardılar. Espanyol ise son 7 lig maçında 1 galibiyet 6 mağlubiyet aldı. Bu maçta valencia kaybetmez diyorum 0-2