30-03-2008, 20:53
|
#13 |
| Administrator
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
BOLTON - ARSENAL
NETİCE: Maçın favorisi tabii ki Arsenal. Ama ben hedefleri açısından bu maçta sürpriz aramayı tercih ediyorum. Arsenalin kafasının bu maçta olmamasından, Boltonun son şanslarını kullanmasından dolayı Bolton kaybetmez deneyeceğim.
BOLTON KAYBETMEZ | boltondan ve boltonlulardan özür diliyorum. benim kutup ayısı devreye son beş-altı dakikada girdi. 2-0 dan 3-2 kaybetti bolton. sırf ben bu baba oranı yakalayamayayım diye Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
READİNG- BLACKBOURN READİNG KAZANIR READİNG KAYBETMEZ | reading fırsat tepti. ben de çifte şanstan, kulağından yakalamış oldum Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
PORTSMOUNT- WİGAN
sondan söyleyeceğimi baştan söyleyeyim: Günün bankolarından. portsmount , bu maçı kazanamazsa bikini değil tanga giyerim
portsmound rahat kazanır ve yoluna devam eder.
PORTSMOUND KAZANIR | deliğanlılığı kurtardık. kendimi bir an tanga giymiş g,b, hayal ettim de :9 töbe töbe ...
bence günün en sağlam maçıydı , eyvallah yanıltmadılar sağ olsunlar. Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
DERBY COUNTY- FULHAM
Puana şiddetle ihtiyacı olan fulham, bütün gücünü ortaya koyar, artık muhabbetine takılan derby engelini geçer. FULHAM KAZANIR FULHAM YENİLMEZ | kulağından yakaladığım bir başka maç daha. geri zekalı fulham büyük bir fırsatı kaçırdı.
[quote=tontonailton;30949]
BİRMİNGHAM - M.CİTY
bu maçın içinden çıkamadım. Beraberlik aklıma gelen ilk sonuç. Bunula beraber üç ihtimalli bir maç deyip uzak duruyorum. BERABERLİK[/QUOTE] içinden çıkamadığım maç birmingham 3-1 kazandı ... Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
SUNDERLAND- WESTAM SUNDERLAND KAZANIR
SUNDERLAND KAYBETMEZ | adamımsın sunderland .amcanı yanıultmadın. duble won ... Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
MANU - ASTON VİLLA
Maçın tartışmasız favorisi Manu . manu k,m,nle, nerdede oynarsa oynasın favoridir, bu tartışılmaz.
ben bu maçta sürpriz arayacağım: aston villa kazanır
aston villa kaybetmez ... | arayan mevlasını da bulurmuş .... da ... Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
CHELSEA - M.BORO
netice: banko chelsea , ama bu oran için riske atılır mı atılmaz mı ona siz karar verin. ben şahsen bu maçı kuponlarıma koymayacağım
CHELSEA KAZANIR | yorumsuz tabii ki wonnnn Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
TOTENHAM- NEW CASTLE
NO BET
( ille de tahmin derseniz: N.CASTLE KAYBETMEZ | newcastle bırakın kaybetmeyi showun kralını yaptı. Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
LİVERPOOL- EVERTON
.
maçın favorisi liverpool ama benden no bet | liverpool kazandı.
İngiltere tahmi,nlerimde son derece başarılı bir haftayı geride bıraktığıma inanıyorum.betbula bakmadan kupon yaparsanız yanılırsınız. satır aralarında baba oranlar gizli.
__________________  |
| |