Arkadaşlar nasıl kazanırız ya da nasıl az kaybederiz diye sürekli kaf patlatıp duruyorum. Bu gece aklıma bir şey geldi ve yarın hemen uygulamaya koyacağım.
hep bankolardan yakınıyoruz , 1,15-1,30 luk maçlardan takla atıp duruyoruz. o zaman bunların üzerine gideyim dedim kendi kendime. inadına BANKO ...ölümüne BANKO
YARINA NE YAPACAĞIM ?
en düşük oranlı 35 tane maçı dengeli bir şekilde yedişerli beş grupta toplayacağım. inceleme- analiz falan yapmadan . her grubu sistem 6-7 oynayacağım. Grup başı 8 liradan 40 lirayı sokağa atacağım.
böylece elimde 5 adet kupon olacak . bu kuponlardan biri tutarsa en az 53 lira, en fazla 84 lira kazanacağım.
kuponlardaki maçlardan birer tanesi yatarsa hemen hemen kupon parasını geri alacağım.
2. yolum ise şu :
yarınki maçlarad 1,40 ile 1,65 oran arasında 18 tane maç var. Bunları yine dengeli bir biçimde altışarlı üç grupta toplayıp sistem 5-6 oynayacağım ve grup başına 7 lira bayılıp topla 21 lira yatıracağım. Kuponlardan biri tutarsa en az 54 lira , en fazla 61 lira alacağım.
kuponlarımdaki 6 maçtan beşini bildiğim zaman kupon parasını geri alacağım.
3. yol ...
yarınki maçlarda 1,40 orana kadar 12 maç var. bunları dengeli bir biçimde altı maçlı iki grup yapacağım ( en dandik oranlı maçlar)
bu grupların biri 2,59 oranlı olacak, diğeri 3,06 lı.
bunlara da 10 ar lira bayılacağım. iki kupondan biri tuttuğu zaman diğerini amorti etmiş olacak ...
böylece toplamda :
40+21+20: 81 lirayı sokağa atacağım bakalım neler olacak. ( ne olaak tabii ki havamı alacağım ve böyle bir düşünce aklıma geldiğ için paso aklıma söveceğim
valla gecenin bu saatinde, sabahın ilk ışıkları altında bu fikir bana pek parlak geldi

gündüz gözüyle neler olur onu bilemem