Alıntı:
sabah_güneşi tafarından gönderildi
ayrıca bir önerim var
yarışmaya katılan herkes bir ay içinde 1000 lirayı kullanmak mecburiyetinde olsun
200 liralık kupon yapıp ay sonunda kalan 800 lirayla birinci olursa olmaz değil mi
kazanılan miktar önemli olmalı burada |
önerine saygı duyarım am benim bu yarışmayı organize etmemdeki amaçlarımdan biri herkesin düzenli bir kasa isteminin olmasına çalışmaktır. yani herkes ne kadar oynadığını, ne kazandığını, ne kaybettiğini görsün. fazla kaybedenler ( benim gibi) kendilerine çeki düzen versinler. onunu için bu işi hem oyun olarak görelim hem de ciddiye alalım.
düzenli bir kasa sistem ve alışkanlığı olmadan iddiadan bir şey kazanılmaz. dün kazandığımızı fazlasıyla ertesi gün hepimiz vermiyor muyuz ?
mesela ne yapılabilir. hergün kasanın yüzde onu ya da yirmisi riske atılır. kasa zayıflarsa oynana miktarlar azaltılır, kısaca kasanın iflas etmemesi sağlanır. hesapsız oynarsak sürekli kaybederiz.
benim pes etmeme gelince : kaybedince hırs yapmaya başladığımı fark ettim. dünkü yarışmada 500 lira birden basmam bu hırsın , nasılsa garanti diye basmamın neticesiydi. inanın bu yarışma olmasaydı o kupona 100-200lira basabilir veçoluk çocuğumun rızkını iddiaya yatırabilirdim. bunu için el frenini çekmeye karar verdim. biraz kafamı toplayayım, yine yeniden başlayacağım. yarışmanın birincisi olacağım

bu konuyla ilgili önerisi olanlar lütfen paylaşsınlar.