| Feyenord - Ajax Amsterdam Sezonun ilk derbisinde Feyenord kendi evinde Ajax’ı ağırlayacak. İki takıma baktığımızda henüz hazır bir görüntü çizmediklerini göremiyoruz. Feyenord önce hoca değişikliği sonrasında da yapmış olduğu çok sayıda futbolcu transferi ile henüz sistemini oturtamadı. Biraz zamana ihtiyaçlara var. Landzaat, Hofman, Slory, De Guzamn, Vlaar gibi önemli oyuncuları sakat. Bu da sistemin ve kadronun oturması için gerekli zamanı uzatıyor. Ajax da da aynı şekilde yeni kurulmuş kadronun sıkıntısını gözlüyoruz. Willem deplasmanında gelen sürpriz yenilgi sonrası Van Basten’in öğrencileri Roda’yı yenerken de pek göz doldurmadılar. Hem Van Bassten’in hem de Ajax’ın Feyenord gibi zamana ihtiyacı var.
İki takım içinde erken bir derbi. Kaybedilecek puan ve puanlardan sonra iki takımda da büyük sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden kazanmaktan çok kaybetmemeye oynayacaklarını ve kontrollü oyun oynayacaklarını düşünüyorum. Bol mücadele ve orta saha savaşı halinde bir maç bizi bekliyor. Beklenenin aksine az gollü bir maç olacağını düşünüyorum ve 2,10’lık oran ile ALT seçeneğini öneriyorum.
Sakat&Cezalılar
Feyenord: Landzaat, Hofman, Slory, De Guzamn, Vlaar,Vicken, El Ahmedi, Buijs
Ajax: Garcia, Aissati
TAHMİN: ALT
__________________ Beni İzlemeye Devam Edin!!! |