| Eredivise 14-15-16 Eylül GRONİNGEN-UTRECHTlige breda deplasmanında 3puanla iyi bir başlangıç yapıp 2 haftadır galibiyet alamayan ve lig başında ligin zayıf ekipleri arasında gösterilen de graafschap takımına evinde 0-2 kaybeden ev sahibi ekip şampiyonlar liginden elenen ajax la 2-2 berabere kalıp 4 puana ulaştı.utrecht ekibi ise feyenoorda kaybedip ,twente ve de graafschap ile aynı sonuçlarla 2-2 berabere kalarak 2 puan alabildi ve henüz galibiyet sevinci yaşayamadı.ev sahibi ekipte bu maç öncesi 4 eksik bulunuyor.forvetler Erik Nevland ve Berg ortasahadan Marnix Kolder ve ön libero Tim Matavz deplasman ekibi utrechtte ise forvet van der Gun ve ortasahadan Loic Loval bu maçta yer alamayacak.ben bu maçta groningen ekibini eksik olmasına rağmen kaybetmeyeceği düşüncesindeyim. 3 eksikle çıktığı ajax deplasmanında ajaxı neredeyse yeniyorlardı ve iyi futbol oynadılar.gerçi o maç ile bu maçı ölçü almak doğru olmaz yorgun ve moralsiz ajax şampiyonlar liginden elendiği için bu maça tam anlamı ile motive olamamıştı.ben bu karşılaşmada ev sahibi groningene galibiyet yanında beraberlikde oynamanın gerekli olduğunu düşünüyorum.çünkü rakip deplasmanlarda ters sonuçlar alabilen ve twenteye 2 gol atıp puan alan utrecht. GRONİNGEN YENİLMEZ
Last edited by YARGIC : 14-09-2007 tarihinde saat 03:53.
|