Alıntı:
blackadir tafarından gönderildi
türkiye de yaşamak gerçekten çok zor bunlar bu kafayla avrupa birliğine girecekler ?? düzeltilmesi gereken o kadar çok sorun varki .. |
aynen katılıyorum,,Ülkemizin bir çok iç sorunu varken..başka sevdaların peşinde koşmak..(zaten 100 senede geçse onlar almazlar)..
bugüne dek hep,,siyasilerimizi suçladık..onlar yaptı herşeyi..onlar mahvetti bu ülkeyi,,onlar hortumladı bir çok kişinin alınterini,,onlar yaptı yolsuzlukları,,onlar yaptı,,onlar etti .....ve ülkemizi bu hale düşürdüler..
75 milyon nüfusuz,,ve çoğumuz genç..elele verilse taşı sıksan suyu çıkar.........çıkar,,,da..bu atmosfer yakalanırmı,,bu duygu yakalanırmı bilemem...İnsanoğlu ne düşünürse onu yaşar,,o olur onun nasibi..
karamsar olmamak gerek.. bugün ahmet seçildi..sonraki dönemdede mehmet seçilir..Ben ümitliyim,,4-5 yıl öncesi Türkiye ile şimdiki Türkiye farklı

(zengin değilim..asgari ücretden 100 ytl üzerinde ücretle çalışan biriyim..ne evim var ne gayrimenkulum)
ben ülkemi seviyorum..herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum..ve şuan da da..ümitlerime cevap vereceğini düşündüğüm hükümetde bu hükümet...ha,,başaramadımı??..onlarda yok olup giderler bir sonraki seçimde..