10-07-2007, 11:10
|
#71 | | Anadolu KARTALI
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | Bursaspor'a Kamerunlu golcü Bursaspor, Kamerun Milli Takımı'nın santrforu Herve Tum ile anlaştı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve bazı yöneticiler, Bursa'ya gelen Tum ile Almira Otel'de yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karasu, Kamerunlu futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Fransa'nın Strasbourg takımında geçen yıl 29 maçta 7 gol atan Tum'un çok iyi bir santrfor olduğunu dile getiren Karasu, ''Tum ile anlaştık. Opsiyon hakkı bizde. Eğer beğenirsek önümüzdeki yıl sözleşmesini uzatma hakkımız var'' dedi.
Herve Tum ise daha önce de Bursaspor'dan transfer teklifi aldığını dile getirerek, ''Bursaspor'a geldiğim için mutluyum. Bursalılar'ın futbola çok ilgili olduğunu, taraftarın çok ateşli olduğunu öğrendim. Umarım çok başarılı oluruz ve taraftarlarımıza bir kupa hediye ederiz'' diye konuştu. |
| |
10-07-2007, 11:11
|
#72 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Veysel Cihan Konyaspor'da Konyaspor, Gaziantepsporlu Veysel Cihan ile anlaşma sağladı.
Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını, istedikleri kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanında 6+1 kararından sonra rotayı yerli oyunculara çevirdiklerini belirten Bezirci, uzun süredir izledikleri Gaziantepsporlu forvet Veysel Cihan ile anlaşma sağladıklarını bildirdi.
Veysel Cihan ile kadrolarının daha da güçlendiğini vurgulayan Bezirci, ''Forvete bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Forvet konusunda görüşmeler sürüyor. Şu anda kadro açısından lige hazırız. Çalışmalar uyumlu şekilde sürüyor'' dedi.
Takımın Cuma gününe kadar Konya'da çalışmalarını sürdüreceğini belirten Bezirci, Cumartesi gününden itibaren tatile girecek takımın 17 Temmuz Salı günü Almanya'da kampa başlayacağını söyledi. |
| |
11-07-2007, 13:28
|
#73 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Pepe Real madrid'de Fabio Capello'nun görevine son verilmesinin ardından Bernd Schuster ile anlaşanan Real Madrid, Alman teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.
İspanyol ekibi Porto'nun ‘Pepe’ lakaplı Brazilyalı defans oyuncusu Kleper Laveran Lima Ferreira ile anlaştı.
24 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalayan mor-beyazlıların bu transfer için 30 milyon Euro ödediği bildirildi.
Daha önce Maritimo, Madeira ve Corinthians formaları giyen Pepe, Porto formasıyla çıktığı 64 maçta 6 gol kaydetti. |
| |
12-07-2007, 17:10
|
#74 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Gökhan Gönül Fenerbahçe de Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattı. Gökhan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen törende kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
GÖKHAN: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM
İmza töreninde bir konuşma yapan Gökhan Gönül, mazisi şampiyonluklarla dolu Fenerbahçe kulübüne gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, ''Beni buraya layık gören sayın başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim ve bunun 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluk yaşamak istiyorum'' şeklinde konuştu.
USLU: UZUN YILLAR HİZMET EDECEK
Asbaşkan Mahmut Uslu ise, Gökhan'ın transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasının sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirterek, ''4 yıllık kontrat yaptık. Fenerbahçe'ye uzun dönemde hizmet edecek genç bir arkadaşı kadromuza kattık. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu. |
| |
12-07-2007, 17:11
|
#75 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Kayserispor Avendano ile anlaştı Kayserispor'un, Arjantinli defans oyuncusu Juan Pablo Avendano ile prensipte anlaştığı bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, daha önce Arjantin'de izleyip beğendikleri Juan Pablo Avendano ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Hurma, ''Defans oyuncusu olan 25 yaşındaki Juan Pablo Avendano, Cumartesi günü Kayseri'ye gelip yöneticilerle son kez görüşme yapacak.
Anlaşma sağlanıp mukavele imzalanırsa Avendano, Kocaeli Kartepe kampına katılacak. Bir ofansif yabancı futbolcu daha transfer edip transfer çalışmalarını tamamlayacağız'' dedi.
Süleyman Hurma, Kocaeli'nin Maşukiye beldesinde The Green Park Kartepe Resort Otel'de 10 Temmuz'da başlayan kamp çalışmalarının, artan tempo ile devam ettiğini de bildirerek, ''Kamp yeri ve kaldığımız otel süper. Futbolcularımız hırsla çalışıyor. Bu temponun yarısını korusak, ligin tozunu atarız. Hedefimiz ligde ilk dört takım arasına girmek'' diye konuştu.
Kayserispor, 13 Temmuz Cuma günü İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapacak. |
| |
13-07-2007, 18:14
|
#76 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Saviola Real Madrid'de İspanya'nın Real Madrid kulübü, Barcelonalı Javier Saviola'yı transfer etti. 25 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde bir açıklama yapan Saviola, ''Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama artık Real Madridliyim. Real Madrid beni aradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı'' diye konuştu.
Ezeli rakibi Barcelona'dan bonservis ücreti ödemeden Saviola'yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, ''Bize unutulmayacak günler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu'' dedi.
2001 yılında büyük umutlarla Barcelona'ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözüne girmeyi başaramadı.
Öte yandan transfer çalışmalarını devam ettiren Real Madrid'in, Fenerbahçe'ye transfer olan Roberto Carlos'un yerine Hollanda'nın Feyenoord takımında oynayan Hollandalı Royston Drenthe'yi almak istediği beliritldi. |
| |
13-07-2007, 18:15
|
#77 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Ailton Duisbrug'da Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ailton, Alman Bundesliga takımlarından MSV Duisburg'la anlaşarak yeniden Bundesliga'ya döndü.
MSV Duisburg kulübünden yapılan açıklamada, Ailton ile 1 yıllığına anlaşma imzalandığı bildirildi.
Açıklamada, Ailton'un takıma 16 Temmuz'da Avusturya'da yapılan kampa katılacağı ve ilk antrenmanına burada çıkacağı kaydedildi. Ailton, Bundesliga takımlarından Hansa Rostock'un da gündemindeydi. |
| |
15-07-2007, 02:01
|
#78 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Ricardo Oliveira Zaragoza'da İtalya Serie A takımlarından AC Milan, Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira'yı, İspanyol Real Zaragoza'ya kiraladı.
AC Milan'dan yapılan açıklamada, Oliveira'nın 2007-2008 sezonu için Real Zaragoza kiralık olarak verildiği, Zaragoza'nın istemesi halinde bonservis önceliğinin de İspanyol takıma ait olduğu bildirildi.
Geçen yıl Real Betis'ten AC Milan'a katılan 27 yaşındaki Brezilyalı golcü, 26 kez forma giydiği Serie A'da 3 gol atarken, İtalya Kupası'nda da 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.
Adı sık sık kız kardeşiyle gündeme gelen Oliveira, yaşadığı sıkıntılı günler nedeniyle takımında istenilen performansı sergileyemediğini söylemişti. Ünlü futbolcunun kız kardeşi Maria de Lourdes Silva de Oliveira, geçen yıl silahlı 2 kişi tarafından Sao Paulo'da kaçırılmış ve 5 ay sonra Mart ayı içinde serbest bırakılmıştı. |
| |
16-07-2007, 14:11
|
#79 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Kayserispor 2 gurbetçi aldı Kayserispor, Almanya'nın Borissia Dortmund takımından Mehmet Akgün, Bayer Leverkusen takımından da Ali Çamdalı'nı renklerine bağladı.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, büyük kulüplerin peşinde oldukları Mehmet Akgün ile Ali Çamdalı ile mukavele imzaladıklarını söyledi.
Mamur, ''Her ikisi de 21 yaşında olan iki futbolcuyu kadromuza dahil ettik. Ali Çamdalı, Kartepe kampına katıldı. Mehmet Akgün ise çarşamba günü Türkiye'ye gelerek kampa katılacak'' dedi.
Recep Mamur, daha önce prensipte anlaştıkları Arjantinli defans oyuncusu Jual Poldo Avando'nun da yarın geleceğini kaydederek ''Arjantinde izleyip beğendiğimiz Jual Poldo Avando yarın uçakla İstanbul'a gelecek ve oradan da Kocaeli Kartepe kampına katılacak. Bir forvet oyuncusu daha alıp transferi tamamlamış olacağız'' diye konuştu. |
| |
17-07-2007, 20:04
|
#80 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Laudrup Getafe'de İspanyol Getafe takımında, Alman teknik direktör Bern Schuster'in görevden ayrılmasının ardından yerine Michael Laudrup getirildi.
Geçen hafta içinde takımdan ayrılarak Real Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bern Schuster'in koltuğunu Danimarka'nın efsanevi futbolcusu Michael Laudrup dolduracak.
Yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Laudrup, ''Buraya gelmemdeki en büyük nedenlerden biri, Getafe'nin La Liga'da çok kısa bir zamanda kendine yer bulması. Danimarka dışında en sevdiğim ülke İspanya ve buraya dönme şansını şimdi buldum. İspanyol futbolu Avrupa'nın en iyisi'' dedi.
Futbolculuk kariyerinde 7 yıl FC Barcelona ve Real Madrid forması giyen 43 yaşındaki teknik adam, Getafe ile öncelikli hedeflerinin lig olduğunu, UEFA Kupası maçlarının daha sonra geldiğini söyledi.
Juventus ve Ajax'ta da ileriye dönük orta saha olarak top koşturan Laudrup, Danimarka Milli Takımı ile çıktığı 104 maçta 34 gol atmıştı
2002 yılına kadar Danimarka Milli Takımı'nda Morten Olsen'in asistanlığını yapan Laudrup, daha sonra 2006 yılına kadar Brondby'yi çalıştırmıştı. |
| | |
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 3 (0 üye ve 3 misafir) | | | | Konu Araçları | | | | Mod Seç | Linear Mode |
Gönderme Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | Saat 19:51. |