11-04-2008, 16:29
|
#1 | | Administrator
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | fransa 2 lig 11-14 nisan yeni bir fr2 haftasında herkese bol şanslar 
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:33
|
#2 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | SEDAN- BREST
İki denk , iki hedefsiz, iki rahat takımın mücadelesi. Stres, baskı , kazanma mecburiyetinin olmaması , zevkli ve kaliteli bir maçın habercisi. Güzel maç olacak. Ligin sonu yaklaştıkça, önümüzdeki yılın hazırlıkları da ufaktan başlar. Her iki takımın oyuncuların da büyük ihtimal üst ligde oynayan bir takıma transfer olmak isterler. Bunun için de kendilerini göstermeleri gerekir. Ben bu tür maçlarda takım oyunundan çok, bireysel oyunun ön plana çıkacağını düşünürüm.
Bastia evinde 6-5-5 ile 23 puan toplamış. Üst lig için yarıştığı takımlardan neredeyse 8-10 puan az toplamış. Bu da bize bastianın evinde çok güçlü olmadığını gösteriyor. Kötü takım mı / HAYIR .
Brest, deplasmanlarda 3-5-7 ile 14 puan toplamış ki, kendi ayarındaki takımlara göre kötü bir performans. Deplasmanlarda başarılı bir takım diyemeyiz Brest’e. Yalnız son dört deplasmandan yenilmeden döndüklerini de aklımızın bir köşesine yazmalıyız.
Her iki takımın da form durumları birbirine yakın .
NETİCE : İki denk takımın mücadelesinde benim aklıma ilk gelen netice BERABERLİK, daha sonra Sedan kazanır
BERABERLİK
SEDAN KAZANIR
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:33
|
#3 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | ANGERS- CHATERAUX
Angers,43 puanla 9. sırada ve ligin rahat ekiplerinden.Evinde 8-4-3 ile 28 puan toplamışlar, ligin geneline baktığımızda vasat bir performans olarak gözüküyor. Yani evlerinde çok da güçlü değiller.
Chateraux, 37 puanla 13. sırada. 18. niortla aralarında 6 puan fark var. Rahan değiller , içeride ve dışarıda puan kazanmak zorundalar. Deplasman karneleri pek parlak değil. 3-3-9 ile 12 puan toplayabilmişler.
İki takımın güçleri , form durumları arasında bir uçurum yok. Birbirlerine denk sayılırlar. Angersin evinde yenilmesi ya da puan kaybetmesi büyük bir sürpriz olmaz bence.
Netice: geçen hafta tek yanlış tahmin etmeme sebep olan chaterauxun bana borcu var J bu hafta bu borcu tahsil etme zamanı . alabileceği her puana ihtiyacı olan chateraux, bir puan için sahaya çıkacak ve amacına ulaşacaktır.
BERABeRLİK
CHATERAUX KAZANIR
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:34
|
#4 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | NİORT – CLERMONT
Haftanın zor maçlarından biri .
İki takımın da hedefi ve puanlara ihtiyaçları var.
Niort, 31 puanla 18. sırada , en yakın rakibi, yavaş yavaş düzene giren dijonun iki puan gerisinde. Özellikle evlerinde puan kaybına kesinlikle tahammülleri yok. Evlerinde ligin en başarısız takımlarından. Evlerinde oynadıkları son beş maçtan sadece iki puan çıkarabildiler.
Clermont , üst lig mücadelesi yapan bir takım. Son haftalarda iyi bir çizgi yakalamalarına karşılık deplasmanların etkisiz takımlarından . üstelik rakibi ateş çemberinin içinde.
Clermontun daha formda olduğunu görüyoruz …Üst lig rakiplerinden troyesin bu haftaki maçının kendi sahasında olması ve muhtemelen kazanacak olması clermontun işini daha da zorlaştırıyor.
İki takım da yenilmemek için mücadele edecekler. Kapalı , sıkı bir savunma kurgusuyla oynayacaklarını düşünüyorum. Son kozlarını oynayan Niortu bu maçta bir adım önde görüyorum.
Kötü gidişe dur demek ve sahasında kazanmak zorunda olan Niort, seyirci desteğini de yanına alarak bu maçtan puanlar ya da puan alarak ayrılır.
NİORT KAZANIR
NİORT KAYBETMEZ
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:34
|
#5 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | DİJON – GRENOBLE
Bir üstteki maçın , zorluk değeri bakımından kopyası bir maç . Biri üst lig, diğeri can derdinde.
Dijon, 33 puanla 17. sırada. Buradan alacağı üç puanla oldukça rahatlar. Bunu başarabilecek gücü de var. Evinde 5-6-4 ile 21 puan toplamış. Dikkati çeken evinde aldığı 5 galibiyetin üçünü , evlirinde oynadıkları son üç maçta almış olmaları. Haftalardır söyledeğim gibi dijon kendine geldi, pabucun pahallı olduğunu anladılar. Özellikle evlerinde gayet iyi sonuçlar almaya başladılar.
Grenoble 51 puanla, troyesin en yakın takipçisi … Troyesin formsuzluğundan yararlanarak üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyorlar.
Form durumlarına baktığımızda grenoblenin bir çıkış içerisinde olduğunu görüyoruz. Ama bu sefer rakip can derdnde olan dijon. Üstelik deplasmanlarda pek varlık gösteremeyip umudunu iç saha maçlarına bağlayn dijon …
NETİCE : dijon düşmemem aşkıyla bu maça fazlasıyla asılır , grenoble kaybetmek istemez . 90 dakikanın sonunda dijon yüksek oranıyla cebimizi ısıtır. Günün güvendiğim maçlarından birisi ...
DİJON KAZANIR
DİJON KAYBETMEZ
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:35
|
#6 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | TROYES – GUEUGNON
Günün bankosu. Günün hatta proğramın *****lik olma ihtimali olmayacak olan tek maçı (Eğer yönetim üst lig istiyorsa, eğer futbolcular ve teknik heyet takıma ihanet etmiyorlarsa )
Troyeste büyük bir çöküş yaşandığı gerçek… formsuz oldukları da bir gerçek. Ama bunlar troyesin kötü bir takım olduğunu göstermez. Buraya kadar şanslarıyla geldiklerini , üst lig hedeflerinden bu kadar kolay vazgeçeceklerin düşünemiyorum. Yeter artık , her inişin bir çıkışı olmalı. İşte o maç bu maçtır. Bu maçta troyesin puan kaybı, ancak futbolun olağan sürprizlerinden biri olarak değerlendirilebilir.
Niye bu maçta sürpriz olmaz ? :
Troyesin rakibi küçümseme lüksleri kalmadı. Akıllarını başlarına toplamaları gerekiyor.
Puan kaybına tahammülleri yok.
Rakip gelenin gidenin yendiği pambuk gibi bir rakip.
Gueugnon ligten düşmesi kesinleşen ilk ve tek takım. Deplasmanlarda sadece 5 berebarlikleri var ve kesinlikle troyesin ayarında bir rakip değil. Ben bu maça 1,02 oranı bile olsa gözü kapalı oynarın ve her türlü riski göze alırım .
NETİCE: Troyes bu maçı farklı kazanıp , üst lig yolunda daha avantajlı olacaktır.
TROYES KAZANIR
MAÇ SKOR TAHMİNİ: 4- 0
__________________  |
| |
|
#7 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | BOULOGNE – LİBOURNE
Boulogne içiride dışarıda son iki haftada aldığı 6 puanla az da olsa rahatladı, kendine geldi. Bu altı puanın bir faydasını görmek için bu maçı da kazanmak zorundalar.
Libourne , hep dediğimiz gibi can çekişiyor. Evlerinde aldıkları galibiyetlerle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Deplasmanlarda hakikaten etkisizler. Bu hafta kendileri gibi kazanmak zorunda olan bir rakiple karşılaşacaklar ki ben onlara şans tanımıyorum.
Form durumlarına baktığımızda boulognenin bir çıkış trendi yaşadığını görüyoruz. Yukarıda söylediğimiz gibi libeurne son zamanlarda sahasında aslan, deplasmanda kedi…
NETİCE … Boulogne sahasındaki bu maçı zorlansa da kazanır. Beriberlik ihtimali görmediğim, günün güvendiğim maçlarından biri.
BOULOGNE KAZANIR
__________________  |
| |
|
#8 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | AJACCİO – NANTES
Günün uzak durduğum maçlarından biri . iki takım da bence ligle işlerini bitirdiler. Nantes üst ligi garantiledi , ajaccio topladığı 40 puanla kendisine ligin ortasında bir yer buldu.
Ajaccio yakalandğı düşüş trendinden bir nebze olsa da kurtuldu , nantesin form grafiği gayet güzel …
Nantesin kazanmaya bir adım daha yakın olduğunu düşünmekle beraber üç ihtimalli bir maç olarak değerlendiriyor ve bu maça bulaşmıyorum
__________________  |
| |
11-04-2008, 16:36
|
#9 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | AMİENS – REİMS
DENK iki takımın 6 puanlık savaşı.
Amiens, 34 puanla 16. sırada. Dört haftadır kazanamıyorlur ve her geçen hafta tehlike çemberine yaklaşıyorlar. Buna dur demenin vakti geldi de geçiyor bile. Evlerinde 6-4-3 ile 23 puan toplamışlar ki kendi durumundaki takımlar için ortalama bir puan bu. Zaten daha fazla puan toplasalar buralarda olmazlardı.
Reims, 37 puanla 14. sırada ve amiense göre daha rahat bir konumdalar. Buradan 3 puan kaybederlerse amiensle kafa kafaya gelirler.
İki takımın da form durumları parlak değil. Reimsin deplasmanlarda pek başarılı olamaması amiensi bir adım öne çıkarıyor. Amiensin sahasında puan kaybına tahammülü olmaması bir adım daha öne çıkarınca amiens iki adım önde görünüyor.
NETİCE: Amiens üç puanı alıp rahatlamak , reims 1 puan alıp bir rakibini daha ekirte edip ligde kalmaya garantileme için mücadele ederler. Bu mücadeleden amiens galip çıkar…
AMİNES KAZANIR
AMİENS KAYBETMEZ ( KAYA )
__________________  |
| |
11-04-2008, 22:34
|
#10 | | Administrator
Spor Toto derecesi: | Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
SEDAN- BREST
Her iki takımın da form durumları birbirine yakın .
NETİCE : İki denk takımın mücadelesinde benim aklıma ilk gelen netice BERABERLİK, daha sonra Sedan kazanır BERABERLİK SEDAN KAZANIR | sedan kazandı Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
ANGERS- CHATERAUX
Netice: geçen hafta tek yanlış tahmin etmeme sebep olan chaterauxun bana borcu var J bu hafta bu borcu tahsil etme zamanı . alabileceği her puana ihtiyacı olan chateraux, bir puan için sahaya çıkacak ve amacına ulaşacaktır. BERABeRLİK
CHATERAUX KAZANIR | beni bu hafta da yanıltan chateraux allahından bul ne diyeyim başka Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
NİORT – CLERMONT
İki takım da yenilmemek için mücadele edecekler. Kapalı , sıkı bir savunma kurgusuyla oynayacaklarını düşünüyorum. Son kozlarını oynayan Niortu bu maçta bir adım önde görüyorum.
Kötü gidişe dur demek ve sahasında kazanmak zorunda olan Niort, seyirci desteğini de yanına alarak bu maçtan puanlar ya da puan alarak ayrılır. NİORT KAZANIR
NİORT KAYBETMEZ | adamımsın niort. düşündüğüm gibi bir maç oldu ve niort 1-0 kazandı Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
DİJON – GRENOBLE
NETİCE : dijon düşmemem aşkıyla bu maça fazlasıyla asılır , grenoble kaybetmek istemez . 90 dakikanın sonunda dijon yüksek oranıyla cebimizi ısıtır. Günün güvendiğim maçlarından birisi ... DİJON KAZANIR DİJON KAYBETMEZ | dijon 10 kişi kalan rakibini yenemedi, ama en azından yenilmedi de ... Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
TROYES – GUEUGNON
Günün bankosu. Günün hatta proğramın *****lik olma ihtimali olmayacak olan tek maçı (Eğer yönetim üst lig istiyorsa, eğer futbolcular ve teknik heyet takıma ihanet etmiyorlarsa )
Troyeste büyük bir çöküş yaşandığı gerçek… formsuz oldukları da bir gerçek. Ama bunlar troyesin kötü bir takım olduğunu göstermez. Buraya kadar şanslarıyla geldiklerini , üst lig hedeflerinden bu kadar kolay vazgeçeceklerin düşünemiyorum. Yeter artık , her inişin bir çıkışı olmalı. İşte o maç bu maçtır. Bu maçta troyesin puan kaybı, ancak futbolun olağan sürprizlerinden biri olarak değerlendirilebilir.
Niye bu maçta sürpriz olmaz ? :
Troyesin rakibi küçümseme lüksleri kalmadı. Akıllarını başlarına toplamaları gerekiyor.
Puan kaybına tahammülleri yok.
Rakip gelenin gidenin yendiği pambuk gibi bir rakip.
Gueugnon ligten düşmesi kesinleşen ilk ve tek takım. Deplasmanlarda sadece 5 berebarlikleri var ve kesinlikle troyesin ayarında bir rakip değil. Ben bu maça 1,02 oranı bile olsa gözü kapalı oynarın ve her türlü riski göze alırım .
NETİCE: Troyes bu maçı farklı kazanıp , üst lig yolunda daha avantajlı olacaktır. TROYES KAZANIR
MAÇ SKOR TAHMİNİ: 4- 0 | günün elimde patlayan en büyük bombası. yorumumu aynen alıntılıyorum ve yanlış yorumladığımı da düşünmüyorum. 2-0 öne geçti troyes ama sonunda 2-2 berabere kaldı. ne diyeyim boynu altında kalsın troyesin ve 10 yıl üst lige çıkamasın inşallah. Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
BOULOGNE – LİBOURNE
NETİCE … Boulogne sahasındaki bu maçı zorlansa da kazanır. Beriberlik ihtimali görmediğim, günün güvendiğim maçlarından biri. BOULOGNE KAZANIR | boulogne zorlandı ama kazandı. helal olsun koçlarıma Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
AMİENS – REİMS
İki takımın da form durumları parlak değil. Reimsin deplasmanlarda pek başarılı olamaması amiensi bir adım öne çıkarıyor. Amiensin sahasında puan kaybına tahammülü olmaması bir adım daha öne çıkarınca amiens iki adım önde görünüyor.
NETİCE: Amiens üç puanı alıp rahatlamak , reims 1 puan alıp bir rakibini daha ekirte edip ligde kalmaya garantileme için mücadele ederler. Bu mücadeleden amiens galip çıkar… AMİNES KAZANIR
AMİENS KAYBETMEZ ( KAYA ) | güzel wonlardan biri . helal olsun amiense. amcalarını yanıltmadılar.
genel olarak değerlendirdiğimde yanıldığım iki maç var. bu başarıyı kuponlara yansıtamamış olsam da güzel bir fransa 2 gecesiydi. I love fr 2
__________________  |
| | |
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | | | | Konu Araçları | | | | Mod Seç | Linear Mode |
Gönderme Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | Saat 21:03. |