| Fransa Ligue 1 22-23 Mart TOULOUSE-LE MANS:Fransa da geçtiğimiz sene iyi bir sezon geçiren toulouse ekibi bu sezon şampiyonlar ligi ön elemesinde liverpoola elenmiş uefa gruplarındada başarılı olamayıp avrupa kupalarına veda etmişti. ligdede istediği skorları alamayıp ligin dibine kadar geriledi.Geçen hafta zorlu deplasmanlardan St.Etienne den puan çıkaran Toulouse ekibi Toulouse stadındaki bu maça Cetto,Siriex,Mermillod,Eduardo,Santos ve Bergonoux dan yoksun çıkacak.Arribagé, Elmander, Mansaré, Cesar, Sissoko,Ilunga, Arrache eğer sarı kart görürlerse bir sonraki maçta cezalı duruma düşecekler.
Ev sahibi ekibin Kamp kadrosu:Riou, Douchez - Jonsson, Arribagé, Fofana, Ilunga, Ebondo, Mathieu - Batlles, Capoue, Sissoko, Cesar, Dieuze, Mansaré, Emana - Gignac, Elmander,
Arrache
Le mans ekibi ise varolan uefa ve şampiyonlar ligi şansını sürdürmek adına bu maçtan puan çıkarmak zorunda.Le mans da bu maçta bu sezon hiç bir maçta forma giyemeyen defans oyunsusu Paolo Andre ve 21 maçta oynayan defanstan Gregory Cerdan bu maçta oynayamayacak.
Le Mans ekibi kamp kadrosu:Pelé, Roche, Baal, Basa, Geder, Ben Frej, Camara, Calvé, Louvion, Romaric, Coutadeur, Yebda, Matsui, Samassa, Le Tallec, Gervinho, Maïga, De Melo.
Fransız Kanalı FOOT+ dan canlı yayınlanacak maç öncesi bu kanala açıklama yapan ev sahibi ekibin Teknik patronu Elie Baup Önemli 3 haftamız var Le mans ,Metz deplasmanı ve sonra sahamızda Lorient maçı bu 3 maçda en az 7 puan almalıyız.Eğer 9 puan yaparsak bu muhteşem olur ama eğer küme düşmek istemiyorsak mutalaka bir galibiyetle başlangıç yapmamız lazım buda sahamızda Le mans maçı olacaktır.
Ev sahibi ekipte bu maçta ideale yakın bir kadro var.takım artık kazanmak zorunda 30 puanla ligde çok kötü durumdalar.Bu 3 maçlı fikstüre baktığımızda pekela 9 puanda yapabilirler.bu 9 Puan onları rahatlatır.Ben bu maçı ev sahibi takım Futbolcularının kendileri adına bu maça bir çıkış maçı olarak bakıp maça çok ama çok iyi konsantre olacakları kanısındayım.Geçen hafta zorlu St .etienne deplasmanında eksik bir kadro ile ortaya konulan mucadele alınan beraberlik takıma moral ve hava getirmiş durumda.Fransada küme düşecek 1 takım hemen hemen belli gibi o da Metz ama ben kalan 2 takımdan birinin Toulouse olmayacağı görüşündeyim.Toulouse ekibi artık kazanmak zorunda ve kazanacaktır.
Toulouse Kazanır
__________________ |