Alıntı:
tontonailton tafarından gönderildi
Ajaccio - Reims
NETİCE:
Ajaccio kazanır won
Ajaccio kaybetmezwon |
Alıntı:
BOULOGNE – AMİENS
.
NETİCE: Bu maçı günün yüksek oranlı maçlarından biri olarak Boulogne kazanır, en azından kaybetmez diyorum
BOULOGNE KAZANIRwon
BOULOGNE KAYBETMEZwon |
Alıntı:
Dijon - Clermont
[NETİCE: Dijon galibiyete daha çok ihtiyacı olan takım. Clermont, üst üste puan kayıplarıyla 1. lige çıkma trenini bana göre kaçırdı. Maçlarını formalite maçlar havasına soktu. Zaten olmayan deplasman galibiyetleri için kendilerini sıkacaklarını sanmıyorum.
Dijon ise, oturacak yerinin derdinde. Eski deplasman rahatlığı olmadığı için , evindeki maçları kazanmak zorunda, yoksa yolcudur abbas, bağlasan durmaz.
DİJON KAZANIR won
DİJON KAYBETMEZwon |
Alıntı:
GUEUGNON- BREST
NETİCE: KORKULU RÜYA GÖRMEK İSTEMEYEN BREST BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDA.
BREST KAZANIR wonn
(AMA BURASI FR2 KARDEŞİM DİYENLER İÇİN) BREST KAYBETMEZ |
[quote=tontonailton;29068]GUİNGHAM – SEDAN
[
NETİCE: DENK İKİ TAKIMIN MAÇI. TİPİK BİR BERABERLİK MAÇI . HEDEF İTİBARİYLE GUİNGHAM BENCE BİR ADIM ÖNDE.
BERABERLİK
GUİNGHAM KAYBETMEZ[
won/QUOTE]
[quote=tontonailton;29069]
Alıntı:
NANTES-S.LİBOURNE
[Günün bankolarından ( ya da en çok küfür edeceğimiz) maçlarından birisi .
NETİCE: HEDEFTEN ŞAŞMAMAK İÇİN NANTES KAZANMAK ZORUNDA. Libeurne kolay teslim olmak istemeyecektir ama güçlerinin yeteceğine , bir beraberlik çıkarabileceklerine inanmıyorum.
NANTES KAZANIR |
çok kötü bir lost. günü bombalarından oldu ve maalesef elimizde patladı. Alıntı:
NİORT-CHATEAOROUX
[.
NETİCE: İstatistikler ve form durumları chaterouxu favori gösterse de ben bu maçı niortun kazanacağını en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
NİORT KAZANIR won
NİORT KAYBETMEZwon
UNDERlost |
güzel ve bir fire dışında büyük bir yüzde ile doğru fransa 2 gecesi geçirdik. umarım okuyup faydalanan olmuştur.iki haftadır fransa 2 de tontonamca show var .