Fenerbahçe'den ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan Stephen Appiah'ın takımda kalmak istediği bildirildi.
Sarı-lacivertli yönetim, günlerdir Almanya'ya transfer olacağı konuşulan Ganalı oyuncu ile biraraya geldi.
Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Ganalı yıldız, takımda kalmak istediğini ifade ederken karşılıklı güven tazelendi.
Sarı-lacivertli yönetim, bu görüşmenin ardından Appiah'ın menajerine, Fenerbahçe'nin izni dışında yapılan transfer görüşmelerinin ciddiye alınmayacağını belirtildi.
Konu ile ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Stephen Appiah da yapılan görüşmede Türkiye'de ve Fenerbahçe oynamaktan çok mutlu olduğunu, Fenerbahçe'nin bu yıl özellikle Avrupa'da hedeflediği başarılara ulaşması için elinden geleni yapmak istediğini ve en az Fenerbahçe'ye geldiği ilk yıldaki kadar hırslı ve istekli olduğunu belirtti. Appiah basında çıkan gitmek istiyor şeklinde haberlerin tamamının yalan olduğunu, kendisinin hiçbir zaman bu şekilde bir açıklama yapmadığını ve böyle bir niyetinin olmadığını söyledi" ifadelerine yer verildi.
Bu iyi haber ne kadarda rakip olsa fenerbahçe appiah gibi bir futbolcunun türkiye de olması ve fenerbahçenin avrupa maçları için büyük faydası olacağını düşünüyorum.Seviyorum bu adamı