ders olur inşallah bu Türk takımlarına,,desem..olmaz..hayırlısı olsun..ingilizlerin bize 8 tane atmalarıda gelenek oldu onlarda

..
arkadaşlar,,ben bişey diyeyimmi size;;...Bizim Türk futbolunun avrupa futbolu ile başedebilmesi için,çoookk fırın ekmek yemesi gerek..şöyle yakın geçmiş-8-10 yıl önceleri,,bugün kü futboldan daha iyi durumdaydık..şimdi ise ne milli takım nede klüp takımları uluslarasası başarı olmuyor..bugünkü durumumuzda biz ancak...mesela,bizim futbol seviyemiz şu anda sadece şu ülkelerle mücadele edebilir ve onları yenebiliriz..estonya-andorra-sanmarino-makedonya-lüksemburg--faroe adaları-bulgaristan-macaristan-finlandiya-belçika-malta-arnavutluk(

)not

arnavutluk hem istanbul hemde tiranda 4 çektiğini hatırladım bir an)..veya bu ülkelerin takımlarıyla...
İspanya-İtalya-Fransa-İngiltere...başı çekenlerle değil..niye böyleyiz..bir çok sebebi var..saysan bitmez...ben birtanesini diyeyim..bu ülkenin futbolunun içine eden, fatihterim-hakanşükür ikilisinin halen ta görev yapıyor olması..ve ilkeryasin.

evet o,,,çünkü onun anlattığı maçlarda hakan şükürü öyle bir anons ediyor,,öyle bir anons ediyorduki,,bizler onu ilah zannettik-kral hakan,büyük golcü hakan--(bir çalım dahi atmasından haberi yok)

ve bu durumların tümüne halen çanak tutan bir federasyon, ..yahu federasyon niye müdahele etmediki,,kardeşim.. sevgili,medya-gazete-bunun neresi kral,neresi büyük golcü,,onun ayağına top gelince maç anlatım şekliniz sanki bir peygamber görmüşcesine değişiyor,maçı dinleyen veya izleyende niye böyle bir psikoloji yaratıyorsunuz..yapmayın..o futbolcuda--altaydaki değilmi,,kocaelispordaki değilmi-adanspordaki değilmi???....yoookk..
yani,,biz topluma futbolumuz öyle bir aşılandıki,,çalım atamayanı büyük golcü,saydığımız futbolumuz meğerse bir hiçmiş....yıl 2000 galatasaray,,uefa şampiyonu...elbette başarılı oldu,,gurur duyduk,,ama hagi-popescunun katkısı çoktu.. haa..şimdide aynı duruma benzer bugünde fenerbahçe var...şu an avrupada mücadele edebilecek kapasiteye yakın bir tek fenerbahçe var.ama..yabancı futbolcular sırtlayıp götürüyor takımı..
çok yazdım sanırım..ben böyle düşünüyorum...
ilaç var aslında..kesip atacaksın..Beşiktaş iyi bir revizyon istiyor..