13-08-2008, 18:56
|
#31 | | Anadolu KARTALI
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | Erhan Yılmaz Sakaryaspor'da
Sakaryaspor, dış transferde Boluspor'dan Erhan Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan Erhan Yılmaz, Sakaryaspor gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, takıma faydalı olmaya çalışacağını kaydetti. Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise, Erhan Yılmaz'ın Sakaryaspor'un şampiyonluğu yolunda faydalı işler yapacağına inandıklarını belirtti. Erhan Yılmaz, Erzincanspor, Kocaelispor, Vestel Manisaspor takımlarının ardından geçen sezon Boluspor'da forma giymişti. İHA |
| |
19-09-2008, 01:29
|
#32 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Sakaryaspor İlker Yağcıoğlu'na emanet Bank Asya Birinci Ligi'nde 3 haftada bir puan alabilen Sakaryaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına İlker Yağcıoğlu getirildi. Sakaryaspor Yönetim Kurulu'nun gece geç saatlere kadar süren toplantısı sonrasında takımın başına İlker Yağcıoğlu'nun getirilmesinin kesinlik kazandığı ve prensipte yapılan anlaşmanın resmi sözleşme imzalacağı belirtildi.
Sakaryaspor Başkanı Bülent Yılmaz, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdıktan sonra yönetim kuruluna birkaç teknik direktör isminin geldiğini, ama ortak karar ile İlker Yağcıoğlu ismi üzerinde anlaştıklarını söyledi. Başkan Yılmaz, Yağcıoğlu'nun yardımcısı olması düşünülen Recep Çetin ile anlaşamadıklarıni, yardımcılarını da Yağcıoğlu'nun kendisinin belirleyeceğini söyledi. |
| |
30-10-2008, 01:37
|
#33 | | Anadolu KARTALI
Spor Toto derecesi: | Antalyaspor Mehmet Özdilek'le anlaştı Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Joseph Jarabinsky'den boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Özdilek'i getirdi. Çek Teknik Direktör Joseph Jarabinsky ile yollarını ayıran Antalyaspor, Mehmet Özdilek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor AŞ Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Joseph Jarabinsky'nin yerine getirilen teknik direktör Mehmet Özdilek ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmeler üzerine, Jarabinsky'den boşalan görev için Mehmet Özdilek ile anlaştıklarını bildirdi.
Özdilek ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirten Akıncıoğlu, sözleşmede gizlilik kararı olduğu için ödenen para miktarını açıklamadı.
Akıncıoğlu, geçtiğimiz pazartesi akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası teknik direktörlük görevine getirildiği açıklanan Orhan Atik'e de, 3 haftada yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.
Basın toplantısına katılan kırmızı-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Özdilek de, Antalyaspor'u çok yakından tanıdığını ve takip ettiğini söyledi. Özdilek, yönetimin bu kararının Antalya spor camiasına hayırlı olmasını diledi.
Orhan Atik ile çalışmak istediğini, ancak olumlu yanıt alamadığını ifade eden Özdilek, Antalyaspor'un bulunduğu durumun kolay olmadığını dile getirdi.
Özdilek, ''Antalyaspor'un bulunduğu ortam kolay değil. Bu zorluğu bilerek geldim. Şehir, taraftar, futbolcu ve yönetim olarak birlik, beraberlik içinde olursak Antalyaspor'u iyi bir yerlere getirebiliriz. Antalyaspor'un potansiyeli, yönetim kadrosu ve hedeflerini bildiğim için Antalyaspor'u tercih ettim. Takımda eksiklikler var. Devre arasında bu eksiklikleri gidermek için çalışacağız. Devre arasında 3-4 oyuncu alacağız. Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladım. Şartlar ne olursa olsun bu yolun bekçisi olacağız. Zor günlerden çıkmak için birlik olmamız gerekir. Hata yapma lüksümüz yok. Bundan sonra Antalyaspor'un başarısı için projeler üretmeliyiz. Güzel günleri yakalamak için, taraftar, futbolcu, basın ve yönetim birlik olmalı'' şeklinde konuştu. |
| | |
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | | | | Konu Araçları | | | | Mod Seç | Linear Mode |
Gönderme Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | Saat 00:16. |