|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: fatih terime güveniyor musunuz ? | |
Evet güveniyorum
|    | 2 | 16.67% | |
hayır güvenmiyorum
|    | 10 | 83.33% |
30-05-2008, 23:22
|
#11 | | Administrator
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | İşte fatih terim budur :
Yıldıray neden kadroda yok ?
cevap: Yıldırayı fatih keşfetmedi de ondan. Dikkat edin yıldırayı doğru düzgün hiç kullanmadı. Çünkü yıldıray fatihin değil şenol güneşin oyuncusuydu.
halil altıntop neden kadroda yok ?
cevap: h. altıntopu terim keşfetmedi de ondan. halile de doğru düzgün şans vermedi terim. ama kazım kazım , mevlüt fatihin keşifleri. onları milli takıma ilk çağıran o.
,şte bunlardan dolayı fatihe güvenemiyoruz. bir profesyonel duygularını işine karıştırmaz. ama fatih duyguları ile yaşıyor.
ayhan akmanı takımda tutan zihniyet, gol noktalarına nihata ara toplar atacak yıldırayı muhakkak takımda tutmalıydı ...
__________________  |
| |
31-05-2008, 20:48
|
#12 | | Üstad
Spor Toto derecesi: | Yahu ne biçim bi memlekette yaşayıp ne biçim yönetiliyoruz..Her konuda.....Bu kadar da olmaz yahu..Herkes neyin ne olduğunu biliyor ama hüsrana doğru giderken kimse ses etmiyor..Bu nasıl iştir..Elenince ben demiştim diye haykıracaklar neredesiniiizzz... |
| |
31-05-2008, 21:21
|
#13 | | Taze Kan
Giriş Tarihi: May 2008
Spor Toto derecesi: | terim'e MesaJjj Milli Takım İçin Karar Verirken Tecrübelerini ve Düşüncelerini Kişisel Değil Milli Düşünce Olarak Vermen Gerekir. Kendine Fazla GüneviyosuN Ama Sonuc BoŞşş. Sen Teksın Ama Milli Takım 70 Milyonnn. Çok Düşünmen Lazım Milli Takımın SOn Durumunu Senin Gibi Tecrübeli 1 Hocaya Göre Hiç Uygun BulmadIm Fazla Kişisel Milli Değil Lütfen Milli Olunuz.. Teşekkürler.  |
| |
31-05-2008, 21:27
|
#14 | | Üstad
Spor Toto derecesi: | İmzya uzanan eller kırılsın.. |
| |
31-05-2008, 21:35
|
#15 | | Taze Kan
Spor Toto derecesi: | Tekrar Terime Mesajj. :lut: Hocam Lütfen Kararlarınızı Kişisel Olarak Almayın Kendi OyuncunuzLa En Alt Oyuncuyu Türkiye İçin Eşit DeğerlenDirin. Zaten Türk Milletinin En büyük zaafı Olaylar Hakkında Kendi düşünCelerini 70 Milyona Zorlamak Kabullendırmekk Başarızlıgımızın sebebi her alanda siyasi politik ve Spor gibi yerlerDe cok ıyı oldugumuz halde Hep Kişisel düşünmekten gercekleri kabullenmemekten bu ikilem içerisindeyiz başarısızlıgımızın sebebi sonuc alamamamız Tavşan gibi hızlı yol almaktansa kaplumbağa gibi yavas yol alıyoruzz Türk milletinin kaderi bu asla olamaz Lütfen her kararınızda tarafsız olun insanları esıt değerlendırın özel sektör zihniyetiy ile olaya bakın özel sektörde basarısızlık kavularak sonuclanır Şans yoktur Lütfen Takımı devlet düşüncesi ile yönetmeyin özel sektör zihniyetiyle yönetin kesiN basarılı Olursunuz Teşekkürler Herşey TÜRKİYE İçin...  |
| |
31-05-2008, 21:41
|
#16 | | KIRMIZI BEYAZ
Spor Toto derecesi: | Alıntı: Bal-Kes tafarından gönderildi
İmzya uzanan eller kırılsın.. | Lütfen konuyla alakalı mesajlar yazalım. |
| |
31-05-2008, 21:44
|
#17 | | Üstad
Spor Toto derecesi: | Yahu ne biçim bi memlekette yaşayıp ne biçim yönetiliyoruz..Her konuda.....Bu kadar da olmaz yahu..Herkes neyin ne olduğunu biliyor ama hüsrana doğru giderken kimse ses etmiyor..Bu nasıl iştir..Elenince ben demiştim diye haykıracaklar neredesiniiizzz
Konuyla neden alakasız buldunuz anlayamadım... |
| |
01-06-2008, 21:19
|
#18 | | Bilir Kişi
Spor Toto derecesi: | bu turnuvada 1996 daki gibi hiç kazanamayıp,hatta gol bile atamadan dönersek şaşmamak gerek..ama..sıra onada gelecek..her kötünün gibi onunda sonu gelecek..muhteşem bir 3 lüydüler..Türk futbolunun içine ettiler bu üçü...Allah'ın sopası var ya,,biri gitti(her türlü karanlık dosyalarıyla)...diğeri gitti gidecek.. sıra terime de gelecek..
yeni bir isim.. mesela Ertuğrul Sağlam..mesela Bülent Korkmaz..v.b.... aklıma bunlar geldi....Yeni teknik patron ilk iş avrupayı gezecek..tüm ligleri iyi inceliyecek,analiz edecek,,
neden biz avrupa arenasında başarılı değiliz sorusunun cevabını iyi bulacak...sonra..; yeniden sıfır bir kadro..Anadolu iyice taranıp yeni bir kadro kurulacak..yepyeni bir kadro..en büyüğü 24-25 yaş olacak..ve bu kadro devamlı maç yapacak..yenilecek,,yenilecek,,,hepsi pişecekte pişecek..ilk 2-3 yıl bir başarı beklemeyeceksin... sonra o kadro taşşş gibi oturacak yerine.....bak sen ondan sonra..gelsin Almanya sı,,ispanya sı..italya sı..hepsini sıraya dizer Türk milli takımı....ama şimdi biz diyoruzki..yarım yamalak bir kadro ve terim..haydeee başarı..????? nerde???...olmaz...olmaz..bu terimle olmaz...
adamı bir gün..hatta 27 mart 2006 da saat 09:30 suları İatanbul Atatürk havalimanında..yanında da Oğuz (eski f.b)..sanırım almanyaya uçuyorlardı..bende Fas'a tabi.. Turkısh airlines ofisinde bilet check edecez...geldi sırama önüme geçti..neyse..aldırmamıştım..aa.bak terim ve oğuz.dedim..bir merhaba demek istedim..de.........hiç tınlamadı bile be....aynen yukardan aşağa köpeğe bakar gibi baktıydı bana....
işte o tarih,,bu tarih nefret ederim terim den..ve sevmem..
06-06-2008, 07:55
|
#19 | | Taze Kan
Spor Toto derecesi: | eski oyunculardan devam edemezdi bunu oda biliyor.çünkü onlarla bu gruptan çıkamaz.onlarla çeklere karşı galibiyetimiz yok.portekizi tarihimizde 1 kere 60 yıllarda mı ne yendik.isviçre kafa kafayaydı.en azından gençlerin biraz daha fazla şansları var.hatta portekiz maçında mevlüt oyuna girerse portekiz defansının mevlüt karşısında çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.eski kadro olsaydı çek ve portekiz maçlarında kesinlikle kazanamazdık.ama şimdi biraz umudum var.isviçreyi,çekleri yeneriz.portekizde ronaldo yu sağlam tutarsak alabiliriz bile maçı.bide hakan şükür iyidir ama artık yaşlandı dünyanın en iyi defansları arasında tekniği olmayan ve koşamayan biri gol atamaz.eskiden gençti azimliydi ortayı yaparlardı kafayı vururdu.şimdi mevlüt gibi forvetlere ihtiyaç var.defansın bi sağına bi soluna gidip yıldızların yorulmalarını sağlayıp,motivasyonlarını düşürüp hamit ve emre gibi oyuncularla göbekten sağlam şutlar vurmak gerekiyor.aslında bie nevi portekizin tarifi gibi oldu ama ben Fatih hocaya ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum.unutmayın son dünya kupasına katılamadık.yıldırayı,hakanı daha da gençti.orda birşey yapamayanlar burda hiç yapamazdı.
Last edited by qwerasder : 06-06-2008 tarihinde saat 07:59.
|
| |
06-06-2008, 15:37
|
#20 | | Üstad
Spor Toto derecesi: | Milli formay› sirtina geçiren her topçuya güvenirim, sokaktan geçen birini çagirsan formayi versen ve ç›k oyna desen can› ç›kana kadar elinden geleni yapar, ter degil kan damlar bir yerlerinden, bu milli forma giyen herkes elinden geleni yapar, profosyonel amator...isin bu taraf›nda guven sorunu yok bence....
Sorun milli formayi giyecek dogru oyuncular› seçmek, bunun içinde kisisel çatismalardan arinmis olmak, her seyi ben bilirim havas›nda olmamak, sahada kisisel show için degil, kollektif show için oynayacak oyuncular› bulmak, Herkese saygili olmak, Bencil olmamak, bireylere deger vermek ve analitik düsünmek gerekir...
eee bu vasiflari tasiyan kim var?, onu bilmiyorum ama su anda bu vasiflar› tasimayan tek kisi milli takimin basinda...megolaman ve egoistlerin en önde gideni...
Milli takimizi dunya 3.su yapan (her ne sartta olursa olsun) Senol Gunes bu ulke medyas› tarafindan yerden yere vurulmadimi, ne giyimi kaldi adaman ne konusmasi...her seyiyle dalga geçtiler...neymis efendim karizmasi yokmus....mis, mus, vs...vs...
Nerdesiniz ey çok bilmis basin iste her seyi bilen karizmatik, giyim kusam konusunda italyanvari ( her TV görüntüsünde boynuna taktigi atki fularvari sey-Hincal taklidi-) tarzi, size soz hakki vermeyen versede agzinizi kapatan kabadayivari teknik adam tam size göre...bunlar basariyi getirirse yasadiniz....nerde gururunuz nerde ilkeleriniz...
Testi kirildiktan sonra yol gösteren çok olur......
ve ben inaniyorumki bu cocuklar F.terime ragmen basarili olacaklar....
The End, Son, Finsh
__________________ ..:: F E N E R B A H Ç E ::.. 1907 |
| | |
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | | | | Konu Araçları | | | | Mod Seç | Linear Mode |
Gönderme Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | Saat 16:44. |