BAŞKANIMIZDAN AÇIKLAMALAR...
[b][/Başkanımız Kemal BÜYÜKAKIN la salı günü yaptığımız görüşmede,şu açıklamaları yaptı.Hocamız sezon başından beri gösterdiği istikrarlı ve israrlı oyun anlayışı ve özverili çalışma azmi için çok teşekkür ediyorum.
Teknik heyette kulübede,soyunmu odasında idmanlarda gece gündüz işini evini bırakıp,BALIKESİRSPOR umuzun başarılı olması yolunda cansiperhan,samimi hareket eden;Zafer ÇAKIR,Metin ÖZPINAR,Ezel ERGÜN,Yusuf ÜÇ DOĞRUK,Yusuf HOCAOĞLU,,Onur YERCE,Mehmet KEREMENÇE,Mustafa KETHÜDA,Dr.Adil Boz a,Yasal kaynaklarımızın Balıkesirspor a kazandırılmasında doğru yerlere harcanmasında tüm ödemelerimizin zamanında ve eksiksiz yapılmasındaki titizliğiyle Emre BAŞARAN kardeşimize,Ankaradan bizlere katkı sağlama yolunda çalışan Mustafa İNAL kardeşimize,her şeyden önemli olan Sayın Belediye BAŞKANIMIZ SABRİ UĞUR a,adeta himayesine aldığı öz evladı gibi sahiplendiği BALIKESİRSPORUMUZA gösterdiği maddi manevi desteği için teşekür ediyorsiz gönül dostlarını Allah başımızdan eksik etmesin diyorum.
Tabiki durum böğle olunca işimize dahada gayretli sarılmamız gerekli olduğunu biliyoruz,sorumluluklarımızın bilincinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.Futbolcusu,Teknik adamı,Doktoru masörü aşcısı,kalorifercisi,temizlikcisi,alt yapısı,malzemecisi,yöneticisi,Yöneticisi samimim yürekten dostu gerçek taraftarıyla BALIKESİRSPOR-BALKES evelALLAH siz bize gönül bağı olanların yüzünü güldürmeye sevindirmeye,mutlu etmeye devam etme yolunda çalışmalarımıza aralıksız,idmanlarımıza disiplinli oyun anlayışımıza yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz.
Her maça sezon sonundaki son maçımıza kadar,oyun anlayışımızdan kopmadan disiplinli,sabırlı,hırslı,azimli, saha içinde ve saha dışında kardeşlik duygularımızı öne çıkararak adeta birbirimize yardım edip,sahada basılmadık yer bırakmadan;Hakeme rakip oyuncuya rağmen,kafamızda sadece galibiyeti,gol atmayı hedefleyip FAIR PLAY anlayışı ile sahada kendimizi gösterip ipi nasıl göğsliyeceğimizi düşüneceğiz ve bu yolda aralıksız çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Hedef tekdir,gün bu gündür.GELİN DOSTLAR BİRLİKTE TÜM BALIKESİRLİLER BU HEDEFE KİLİTLENELİM.Şehrimizi hepbirlikte şampiyon yapabilme ,2.lige çıkma yolunda ayağa kaldıralım,HERŞEY BALIKESİR İÇİN H ERŞEY BALIKESİRSPOR İÇİN DİYOR.ALLAH İŞİMİZİ RAST GETİRSİN.
B]