AAACHEN- 1860 MÜNİH
Lanet olası , başımın belası 1860 Münihin maçı. Be bilader, bir adam, bir takımın maçlarında bu kadar mı yanılır. Bu kadar sene futbolun içindeyim, hemen hemen bu takımın maçlarını hiç doğru tahmin edemedim. eğer sadece tahminde bulunup kuponlarıma koymadıysam banko tutar, yok çok inanıp kuponlarımda yer verdiyse, kesinlikle o kuponum tek maçtan yatar, bilin bakalım hangi maçtan
Bu hafta içiniz rahat etsin , tahminimi değerlendirn çünkü ben 1860a oynamaya tövbeliyim. En son geçen hafta 1860 - Wehen maçına hem de yüksek güvenle UNDER demiştim. Maç under bitti ama 6,5 under ( 3-3 )
Neyse girişi çok uzattım, gelelim analize ...
aachen, sahasında ligin en iyilerinden. 6-0-1 ile 18 puan toplamış. Silindir gibi önüne geleni eziyorlar sahalarında.
1860 dengesiz bir takım. Zeka özürlüler geçen hafta 3-0 öne geçtikleri maçı 3-3 beraberliğe getirdiler. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Deplasmanda 10 puan toplamışlar.
Aachen, üst ligi kovalıyor.Bu hedefe ulaşmaları da iç sahada alacakları puanlara bağlı . Dışarıda pek başarılı değiller, evlerindeki maçlara daha çok asılıyorlar.
İstatistikler over- under tahmininin ortada olduğunu söylüyorlar.
Mantık olarak Aachen kazanmalı, ama rakip 1860 Münih olunca ben tırsıyorum, kuponlarıma koymayacağım...
AACHEN KAZANIR