| Beşiktaş-Antalyaspor (2.5 Alt) 1.60
Lig ve Kupa maçları derken 2 kez karşılaşna ve bu maç ile birlikte 3.kez karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi bu kez Türkiye Kupası için olacak.
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli bana göre takımı henüz belirli bir sisteme oturtamadı.Sürekli sürpriz isimlerin şans bulduğu takımda Denizli'nin henüz kafasında ilk onbiri oluşabilmiş değil.
Beşiktaş bu maç öncesinde 2-0'lık avantaja sahip.Artık Antalyaspor'un bu noktadan sonra Beşiktaş karşısında tur atlaması gercekten zor.Hele ki ligde de konumları bu kadar net bir şekilde kritik iken kupaya fazla önem verip canla başla mücadele edeceklerini düşünümüyorum.
Beşiktaş'ta bu maç öncesinde son haftaların formda ismi Nobre belindeki sakatlık yüzünden bu maçta takımdaki yerini alamayacak.Denizli 'nin Bobo ve Holosko ikilisine şans vermesi bekleniyor.
Antalyaspor'un zaman zaman basit hatalardan kaçınılmaz pozisyonlar doğuran Beşiktaş'ın savunmasını pek zorlayacağını düşünmüyorum.Beşiktaş'ta her ne kadar taraftarı önüne çıkacak olsada ilk maçın avantajına sığınacaktır.2.5 altı için ideal bir karşılaşma.
|