| Milli formay› sirtina geçiren her topçuya güvenirim, sokaktan geçen birini çagirsan formayi versen ve ç›k oyna desen can› ç›kana kadar elinden geleni yapar, ter degil kan damlar bir yerlerinden, bu milli forma giyen herkes elinden geleni yapar, profosyonel amator...isin bu taraf›nda guven sorunu yok bence....
Sorun milli formayi giyecek dogru oyuncular› seçmek, bunun içinde kisisel çatismalardan arinmis olmak, her seyi ben bilirim havas›nda olmamak, sahada kisisel show için degil, kollektif show için oynayacak oyuncular› bulmak, Herkese saygili olmak, Bencil olmamak, bireylere deger vermek ve analitik düsünmek gerekir...
eee bu vasiflari tasiyan kim var?, onu bilmiyorum ama su anda bu vasiflar› tasimayan tek kisi milli takimin basinda...megolaman ve egoistlerin en önde gideni...
Milli takimizi dunya 3.su yapan (her ne sartta olursa olsun) Senol Gunes bu ulke medyas› tarafindan yerden yere vurulmadimi, ne giyimi kaldi adaman ne konusmasi...her seyiyle dalga geçtiler...neymis efendim karizmasi yokmus....mis, mus, vs...vs...
Nerdesiniz ey çok bilmis basin iste her seyi bilen karizmatik, giyim kusam konusunda italyanvari ( her TV görüntüsünde boynuna taktigi atki fularvari sey-Hincal taklidi-) tarzi, size soz hakki vermeyen versede agzinizi kapatan kabadayivari teknik adam tam size göre...bunlar basariyi getirirse yasadiniz....nerde gururunuz nerde ilkeleriniz...
Testi kirildiktan sonra yol gösteren çok olur......
ve ben inaniyorumki bu cocuklar F.terime ragmen basarili olacaklar....
The End, Son, Finsh
__________________ ..:: F E N E R B A H Ç E ::.. 1907 |