Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-06-2008, 08:55   #19
qwerasder
Taze Kan

Giriş Tarihi: May 2008
Spor Toto derecesi:
eski oyunculardan devam edemezdi bunu oda biliyor.çünkü onlarla bu gruptan çıkamaz.onlarla çeklere karşı galibiyetimiz yok.portekizi tarihimizde 1 kere 60 yıllarda mı ne yendik.isviçre kafa kafayaydı.en azından gençlerin biraz daha fazla şansları var.hatta portekiz maçında mevlüt oyuna girerse portekiz defansının mevlüt karşısında çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.eski kadro olsaydı çek ve portekiz maçlarında kesinlikle kazanamazdık.ama şimdi biraz umudum var.isviçreyi,çekleri yeneriz.portekizde ronaldo yu sağlam tutarsak alabiliriz bile maçı.bide hakan şükür iyidir ama artık yaşlandı dünyanın en iyi defansları arasında tekniği olmayan ve koşamayan biri gol atamaz.eskiden gençti azimliydi ortayı yaparlardı kafayı vururdu.şimdi mevlüt gibi forvetlere ihtiyaç var.defansın bi sağına bi soluna gidip yıldızların yorulmalarını sağlayıp,motivasyonlarını düşürüp hamit ve emre gibi oyuncularla göbekten sağlam şutlar vurmak gerekiyor.aslında bie nevi portekizin tarifi gibi oldu ama ben Fatih hocaya ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum.unutmayın son dünya kupasına katılamadık.yıldırayı,hakanı daha da gençti.orda birşey yapamayanlar burda hiç yapamazdı.

Last edited by qwerasder : 06-06-2008 tarihinde saat 08:59.
qwerasder Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla