Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-06-2008, 22:19   #18
kittila
Bilir Kişi

kittila kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
bu turnuvada 1996 daki gibi hiç kazanamayıp,hatta gol bile atamadan dönersek şaşmamak gerek..ama..sıra onada gelecek..her kötünün gibi onunda sonu gelecek..muhteşem bir 3 lüydüler..Türk futbolunun içine ettiler bu üçü...Allah'ın sopası var ya,,biri gitti(her türlü karanlık dosyalarıyla)...diğeri gitti gidecek.. sıra terime de gelecek..

yeni bir isim.. mesela Ertuğrul Sağlam..mesela Bülent Korkmaz..v.b.... aklıma bunlar geldi....Yeni teknik patron ilk iş avrupayı gezecek..tüm ligleri iyi inceliyecek,analiz edecek,,

neden biz avrupa arenasında başarılı değiliz sorusunun cevabını iyi bulacak...sonra..; yeniden sıfır bir kadro..Anadolu iyice taranıp yeni bir kadro kurulacak..yepyeni bir kadro..en büyüğü 24-25 yaş olacak..ve bu kadro devamlı maç yapacak..yenilecek,,yenilecek,,,hepsi pişecekte pişecek..ilk 2-3 yıl bir başarı beklemeyeceksin... sonra o kadro taşşş gibi oturacak yerine.....bak sen ondan sonra..gelsin Almanya sı,,ispanya sı..italya sı..hepsini sıraya dizer Türk milli takımı....ama şimdi biz diyoruzki..yarım yamalak bir kadro ve terim..haydeee başarı..????? nerde???...olmaz...olmaz..bu terimle olmaz...

adamı bir gün..hatta 27 mart 2006 da saat 09:30 suları İatanbul Atatürk havalimanında..yanında da Oğuz (eski f.b)..sanırım almanyaya uçuyorlardı..bende Fas'a tabi.. Turkısh airlines ofisinde bilet check edecez...geldi sırama önüme geçti..neyse..aldırmamıştım..aa.bak terim ve oğuz.dedim..bir merhaba demek istedim..de.........hiç tınlamadı bile be....aynen yukardan aşağa köpeğe bakar gibi baktıydı bana....

işte o tarih,,bu tarih nefret ederim terim den..ve sevmem..