Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-05-2008, 12:21   #4
drever
Taze Kan

Giriş Tarihi: May 2008
Spor Toto derecesi:
Arkadaşlar Ben Bu Siteye Daha Yeniyim Ve Size üçtane Maçla Selam Veriyorum Işşallah Size Yararim Olur Kuponlaarimi Kontrol Edin Ama Bu Tutarsa Arkadaşlar.

1.maçimiz Midlesbourg-porsmuth
Yorumum= Arkadaşlar Bir Anda Kümede Kalma Mücadelesi Veren Takimimiz Biranda Ligde Rahatbi Takim Uefa Için Oynuyorlar Ama Onlarin Uefa Si Finalde Yenerlerse Giderler Mido Bu Maçi Almasi Lazim Arkadaşkar Alamassa çok Zor Bir Viraja Girer Bu Maça Arkadaşalar 1 Diyelim 1.7
2.maçimiz Arkadaşlar Fulham-birmingham
Yorumum=arkadaşlar Fulham çok Iyi Bir Maç çikardi Geçen Hafta Yerine Göre Oynadigi Takima Göre Iki Sifir Gerişden Maçi Aldi 2=3 Arkadaşlar Formda Sayilir Birmingham Sa Kazanamiyor Deplasmanda Ve Yener Fulham Arkadaşlar Rakibinin üzerine çikar Fulham Kaubetmez Risklilere 1.7 Ama Fulham Kaybedmez.

3.blackburn-25 Binin Alkişladigi Kümeye Düşen Derby Mi
Yorum=arkadaşlar Ben Black A 1.15 Düşük Buldum Ama 1.50 üstü Harika Buldum Arkadaşlar Tahminim Arkadaşlarim Bu Maç üst Arkadaşlar.
Işşallah Kuponum Tutar Arkadaşlar Kuponum Kisa şekilde Midlesbourg Fulham Kaybedmez Blackburn Rovers Derby Maçi üst Bu üç Maç Arkadaşlar Bakalim Sonun Tutarsa Ben Size Tuttu Diye Yazarim Ama Tutmassa Da Yazarim Hadi Bol şanslar
drever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla