11-04-2008, 22:34
|
#10 |
| Administrator
Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi: | Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
SEDAN- BREST
Her iki takımın da form durumları birbirine yakın .
NETİCE : İki denk takımın mücadelesinde benim aklıma ilk gelen netice BERABERLİK, daha sonra Sedan kazanır BERABERLİK SEDAN KAZANIR | sedan kazandı Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
ANGERS- CHATERAUX
Netice: geçen hafta tek yanlış tahmin etmeme sebep olan chaterauxun bana borcu var J bu hafta bu borcu tahsil etme zamanı . alabileceği her puana ihtiyacı olan chateraux, bir puan için sahaya çıkacak ve amacına ulaşacaktır. BERABeRLİK
CHATERAUX KAZANIR | beni bu hafta da yanıltan chateraux allahından bul ne diyeyim başka Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
NİORT – CLERMONT
İki takım da yenilmemek için mücadele edecekler. Kapalı , sıkı bir savunma kurgusuyla oynayacaklarını düşünüyorum. Son kozlarını oynayan Niortu bu maçta bir adım önde görüyorum.
Kötü gidişe dur demek ve sahasında kazanmak zorunda olan Niort, seyirci desteğini de yanına alarak bu maçtan puanlar ya da puan alarak ayrılır. NİORT KAZANIR
NİORT KAYBETMEZ | adamımsın niort. düşündüğüm gibi bir maç oldu ve niort 1-0 kazandı Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
DİJON – GRENOBLE
NETİCE : dijon düşmemem aşkıyla bu maça fazlasıyla asılır , grenoble kaybetmek istemez . 90 dakikanın sonunda dijon yüksek oranıyla cebimizi ısıtır. Günün güvendiğim maçlarından birisi ... DİJON KAZANIR DİJON KAYBETMEZ | dijon 10 kişi kalan rakibini yenemedi, ama en azından yenilmedi de ... Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
TROYES – GUEUGNON
Günün bankosu. Günün hatta proğramın *****lik olma ihtimali olmayacak olan tek maçı (Eğer yönetim üst lig istiyorsa, eğer futbolcular ve teknik heyet takıma ihanet etmiyorlarsa )
Troyeste büyük bir çöküş yaşandığı gerçek… formsuz oldukları da bir gerçek. Ama bunlar troyesin kötü bir takım olduğunu göstermez. Buraya kadar şanslarıyla geldiklerini , üst lig hedeflerinden bu kadar kolay vazgeçeceklerin düşünemiyorum. Yeter artık , her inişin bir çıkışı olmalı. İşte o maç bu maçtır. Bu maçta troyesin puan kaybı, ancak futbolun olağan sürprizlerinden biri olarak değerlendirilebilir.
Niye bu maçta sürpriz olmaz ? :
Troyesin rakibi küçümseme lüksleri kalmadı. Akıllarını başlarına toplamaları gerekiyor.
Puan kaybına tahammülleri yok.
Rakip gelenin gidenin yendiği pambuk gibi bir rakip.
Gueugnon ligten düşmesi kesinleşen ilk ve tek takım. Deplasmanlarda sadece 5 berebarlikleri var ve kesinlikle troyesin ayarında bir rakip değil. Ben bu maça 1,02 oranı bile olsa gözü kapalı oynarın ve her türlü riski göze alırım .
NETİCE: Troyes bu maçı farklı kazanıp , üst lig yolunda daha avantajlı olacaktır. TROYES KAZANIR
MAÇ SKOR TAHMİNİ: 4- 0 | günün elimde patlayan en büyük bombası. yorumumu aynen alıntılıyorum ve yanlış yorumladığımı da düşünmüyorum. 2-0 öne geçti troyes ama sonunda 2-2 berabere kaldı. ne diyeyim boynu altında kalsın troyesin ve 10 yıl üst lige çıkamasın inşallah. Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
BOULOGNE – LİBOURNE
NETİCE … Boulogne sahasındaki bu maçı zorlansa da kazanır. Beriberlik ihtimali görmediğim, günün güvendiğim maçlarından biri. BOULOGNE KAZANIR | boulogne zorlandı ama kazandı. helal olsun koçlarıma Alıntı: tontonailton tafarından gönderildi
AMİENS – REİMS
İki takımın da form durumları parlak değil. Reimsin deplasmanlarda pek başarılı olamaması amiensi bir adım öne çıkarıyor. Amiensin sahasında puan kaybına tahammülü olmaması bir adım daha öne çıkarınca amiens iki adım önde görünüyor.
NETİCE: Amiens üç puanı alıp rahatlamak , reims 1 puan alıp bir rakibini daha ekirte edip ligde kalmaya garantileme için mücadele ederler. Bu mücadeleden amiens galip çıkar… AMİNES KAZANIR
AMİENS KAYBETMEZ ( KAYA ) | güzel wonlardan biri . helal olsun amiense. amcalarını yanıltmadılar.
genel olarak değerlendirdiğimde yanıldığım iki maç var. bu başarıyı kuponlara yansıtamamış olsam da güzel bir fransa 2 gecesiydi. I love fr 2
__________________  |
| |