Fenerin kazanmasını istemiyorum..Ama bu ne ingiliz nede kına ile ilgili omamı gerektirmiyor..Rakibim olan bir takımın avrupada başarılı olması bizim taraftarı olduğumuz takımı gölgede bırakmasından dolayıdır...Bu bir milli dava değildir..Kimse kimseyi kandırmasın..Dünyanın her yerinde...Rekabetin varolduğu her dalda bu böyledir..Niye isteyeyim ki rakibim başarılı olsun..Avrupa dada olsa..Beşiktaş Liverpool dan fark yediğinde eminim taziyelerinizi yazmışsınızdır bu sütunlardan..Yazanlarıda hatırlamıyor değilim 8 taş misali..O yüzden timsah gözyaşları dökmenin anlamı yok..Mertçe açıklıyorum....Bu takım fener değil hangi takım olursa olsun avrupada dahil başarılı olmasını istemiyorum..Kimse gücenmesin başarılı olmasını istediğini yazanların da samimiyetlerine inanmıyorum..Bu dünyanın bütün ülkelerinde böyledir....Şimdi kimse kalkıpta efendim biz TÜRK üz...Duygusallığımız ağır basar gibi edebiyat yapmasın..Elbette sapına kadar TÜRK üz ve duygusal...paylaşmayı seven insanlarız...Ama bu başka..Olayı içimizdeki irlandalılar olayına çevirmeyelim..Herkes kendi takımını sonuna kadar desteklesin elbet ama başkalarının görüşlerine de saygı duysun..OKEY..Kına muhabbetlerini falan geçelim..