Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-04-2008, 08:41   #7
zagor
Üstad

zagor kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
Fenerbahçemizin çeyrek final ilk ayaginda dünyanin en pahali kulubu Chelsea yi 2-1 le gecerek bu ülke insanina ve avrupada yasayan vatandaslarimiza büyük mutluluk yasatmisti...simdi sirada elemenin ikinci ayagi var ve Fenerbahçem bir adim önde. Buraya kadar gelen Fenerbahçemi simdiden alkisliyorum, elesede elensede ustüne düseni fazlasıyla yaptigini düsünüyorum...

Bu aksam ne olur?..zor hemde çok zor ancak imkansiz degil..iyi bir oyun kurgusu ve saglam bir takim savunmasi ile Chelsea ye bos alan bırakmamak lazim...İlk yarida Chelsea yi durdurmak ve ikinci yarida risk alacak olan rakibin arkasina hizlı hucumlar yaparak golu bulması halinde Fener turu gecer....haa gecemedi ve kaybetti zaten genelde herkesin bekledigi de bu degilmi "Fener Chelsea yi yenemez, bu turu gecemez".....evet buyuk oranda beklenti bu sekilde...ancak biz Fenerbahçeliler kazansanda kaybetsende sizleri simdiden tebrik ediyor ve alinlarinizdan öpüyoruz....

Unutmayin turu geçmenizi isteyen sevinmek için bekleyen 69 milyon kusur insan var arkanizda, elenmeniz halinda bayram yapıp kina yakacak bir kisim yabancı hayranlarida var..

Onun için yüreginizle oynayin, elerseniz o ingiliz Türklerinide elemis olacaksiniz....

YOLUN AÇIK, ŞANSIN AÇIK KALEN KAPALI OLSUN FENERBAHÇE.
SEN ALIŞIKSIN TARİH YAZMAYA TURLA GEL VE TARİHİ YENİDEN YAZ...