| MANU - ASTON VİLLA
Manu adım adım şampiyonluğa gidiyor. Sahasında ligin en başarılı takımı.
A. Villa geçen hafta evinde aldığı sürpriz mağlubiyetle Avrupa şansını tehlikeye attı. Deplasmanda ligin en çok berabere kalan takımı. deplasmanda topladığı 22 puanla , ligin iyi takımlarından biri olduğunu gösteriyor.
manunun sezon başından beri ilginç bir grafiği var. ilk iki hafta berabere kalmış, sonra mağlup olmuş. Mağlubiyetin üzerine 8 maçlık bir galibiyet serisi yakalamış. 1 beraberlik, 1 mağlubiyet. sonra 5 maçlık galibiyet serisi daha. 1 mağlubiyet, 4 galibiyet , 1 beraberlik 1 mağlubiyet. son olarak da 5 maçlık galibiyet serisi . Acaba ufukta bir beraberlik görünüyor mu ?
İstatistiklere nasıl bakmak isteseniz, öyle görünür demişti bir arkadaşımız
Maçın tartışmasız favorisi Manu . manu k,m,nle, nerdede oynarsa oynasın favoridir, bu tartışılmaz.
amaaaaaaaaaaa benim aklıma takılan , hafta içi yapacağı şampiyonlar ligi mücadelesi. Çok önemli bir maç öncesi , manulu futbolcular kendilerini riske atarlar mı ? Sert oynayacaklarını düşündüğüm villalı futbolculara aynı sertl,ikle cevap verebilecekler mi ?
sanmıyorum. Bu maç manu için olmazsa olmaz bir final maçı var. bu maçta yaşayacakları puan kaybı hayati bir anlam taşımıyor. ama cl maçı öyle değil.
ben bu maçta sürpriz arayacağım:
aston villa kazanır
aston villa kaybetmez ...
__________________  |