| ingiltere preimer lig 29-30 mart BOLTON - ARSENAL
Bolton , 26 puanla 18. sırada. topladığı 26 puanın 20 sini evinde kazanmış. Takım , Anelkadan sonra resmen gol atmayı unuttu. bir adam, bir takım için bu kadar mı önemli olur ?
beş maçlık mağlubiyet serisini , geçen hafta M.city beraberliği ile sonlandırdı. Ligin boyu gittikçe kısalıyor. Ve Bolton haftalar ilerledikçe mechule doğru yuvarlanıyor.Çıkış maçı için Arsenal uygun bir rakiptir.
sahasında 5-5-6 lık bir performansı var.. 18 atıp 15 yemiş, az atıyor, az yiyor.
Gelelim Arsenal'e .Henrysiz Arsenal, genç arsenal sezon başında ümit vermiyordu. Ama mükemmel bir başlangıç yaptılar. fakaaaaaaaat son beş hafta takıma bir haller oldu. sanki benzinleri bitti. 4 beraberliin ardından , geçen hafta öne geçtikleri maçta chelseaye 2-1 lik sonuçla boyun eğdiler.
genç kadronun bu stresi kaldıramadığını düşünüyorum. şampiyonluk şansları bence kalmadı. Akılları hafta içi oynanacak olan şampiyonlar ligi maçında olacaktır.Bolton maçında konsantrasyon sorunu yaşayacaklarını düşünüyorum.
form bakımından her iki takım da formsuz. iç saha- dış saha performansları bakımından incelediğimizde Arsenal ağır basıyor.
NETİCE: Maçın favorisi tabii ki Arsenal. Ama ben hedefleri açısından bu maçta sürpriz aramayı tercih ediyorum. Arsenalin kafasının bu maçta olmamasından, Boltonun son şanslarını kullanmasından dolayı Bolton kaybetmez deneyeceğim.
BOLTON KAYBETMEZ
__________________  |