| İbrahim Akın :"Beşiktaş'a başarılar diliyorum" Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak, zirve yarışında büyük bir yara aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golcü futbolcusu İbrahim Akın da, "Beşiktaş'ta güzel günlerim oldu. Beşiktaş taraftarları, maç öncesi beni tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Onlara teşekkür ediyorum. Maçtan önce çok güzel duygular yaşadım, ama maç başladıktan sonra profesyonellik ön plana çıkıyor. Beşiktaş liderdi, biz ise küme düşmeme mücadelesi veriyoruz, bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Maçın başında iyi pozisyonlar bulduk, maçı koparabilirdik ama Bobo kırmızı kartla oyundan atılınca iyi pozisyonlar bulduk. Galip gelmek için elimizden geleni yaptık. Son dakikalarda bulduğumuz golle sahadan galibiyetle ayrıldık. Kazandığımız için mutluyuz. Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Attığım golden dolayı Beşiktaş şampiyonluğu kaçırırsa tabii ki üzülürüm" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ekrem de, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bugün sahada iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık" ifadelerini kullandı. Bobo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak ise Ekrem, "Kırmızı kart pozisyonunda bir defans oyuncusu olarak gol atmaması için kendisini marke ettim. Beni bir önceki pozisyonda itti, ben ona rağmen devam ettim. Tekrar marke ettim fakat bu kez yüzüme yumruk attı. Bunu da hakem gördü. Hak ettiği bir kırmızı kartı aldığını düşünüyorum" dedi. Kaynak : İHA |