Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-03-2008, 21:18   #2
erez
Super Moderator

erez kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
akçaabat sebatspor

Sahasında Erzincanspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Erol Tonbul, eksik oyuncuları olmasına rağmen rakiplerini yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Tonbul, yaptığı açıklamada, Erzincanspor karşılaşmasının kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, ''Erzincanspor, geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Bizim birkaç oyuncumuz eksik, fakat geniş bir kadroya sahibiz. Eksik oyuncuların yerlerini dolduracak futbolcularımız var. Saha avantajımızı da kullanarak maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'da, kart cezalıları Ziya ve Emre Köksal'ın yanı sıra sakat olan Okan'ın takımdaki yerlerini alamayacakları bildirildi.

araklıspor

Araklıspor'da parola 3 puan, TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Çarşamba günü sahasında Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, teknik direktör Mesut Demiroviç, rakipleri karşısında 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Demiroviç, ligde iyi futbol oynayan ekiplerden biri olduklarını belirterek, ''Bir türlü iyi futbolumuzun karşılığını alamıyoruz. Geçen hafta da Akçaabat Sebatspor maçında ortaya koyduğumuz futbolun karşılığında 1 puan alabildik'' dedi.

Özellikle sahalarında puan kaybetmek istemediklerini ifade eden Demiroviç, ''Bu karşılaşmada hedefimiz 3 puan olacaktır. Araklıspor'un oynadığı futbol karşılığında puan cetvelindeki yeri bu olmamalı. Ligde puanlar birbirine o kadar yakın ki alınacak 3 puan birden bizi yukarılara çıkartabilir. Araklıspor, bu ligde kalacaktır. Ben takımıma güveniyorum, bunu da başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Araklıspor'da kart cezalısı Gökhan ve Selçuk'un Değirmenderespor maçında takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi.

Last edited by erez : 18-03-2008 tarihinde saat 21:31.
erez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla