Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-03-2008, 17:25   #6
tontonailton
Administrator

tontonailton kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
134 Montpellier - Amiens

39 puanla 7. sırada yer alan Montpellierin ligle hiçbir iddiası yok. Ne çıkabilirler ne düşerler …

Amiens ise 32 puanla 14. sırada. Ateş çemberiden sadece 5 puan önde. Yani rahat değil, alttaki takımlar 3-5 hafta önce kendisini yaptığı gibi atak yapabilirlerse iş sakata binebilir.

Montpellier son maçlarnda durumlarına uygum bir şekilde kafasına göre takılmış. Evindeki son beş maçında mağlubiyeti yok. ( taktım abi serileri bozmaya  )

Amiens yükselen bir form grafiği içinde . İki haftadır tonton amcalarını üzmüyorlar. Kaybeder dediğimde kaybederken , kazanır dediğimizde kazanıyorlar. Bakalım b hafta ne diyeceğim … azzzz sonra 

Montpellierin iç saha karnesi gayet iyi : 7-5-1 , amiensin deplasman karnesi kırıklarla dolu : 2-3-8

Amiens yaptığı çıkışı deplasman maçlarında henüz gösteremedi ama göstermesi an meselesi.

İç sahada başarılı bir takımla , dış sahada başarısız bir takım kozlarını paylaşıyorlar. Ben olaya hedef, kazanma ya da kaybetmeme mecburiyeti açısından baktığım için amiens benim gözümde bir adım öne çıkıyor.

NETİCE: AMİENS YÜKSELEN FORMUNU BU MAÇA DA YANSITIR , HEDEFSİZ RAKİBİNE KAYBETMEZ DİYORUM GÜVENİM ÇOK FAZLA YÜKSEK OLMASA DA …
AMİENS KAYBETMEZ
AMİENS KAZANIR