Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-02-2008, 02:24   #8
duman
Ümit Milli

duman kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
Spor Toto derecesi:
KASIMPAŞA DENİZLİSPOR

Geçtiğimiz haftanın süprizini neredeyse Kasımpaşa yapıyordu. Ankaraspor’a yenildiler ama gerçekten şansızdılar. Yorumlarda Rıdvan Dilmen Kasımpaşa bir gün bu futbolu ile birisinin canını yakacak sözü aklıma geldi. Evet ligin ilk yarısındaki maçı Kasımpaşa 1-0 kazanmıştı. Herkes Denizliyi galibiyete yakın görüyor. Bu da normal çünkü Kasımpaşa lige havlu atmış durumda geçen haftada Ankarasporlu futbolcular stresten normal futbollarını oynayamadılar.

Lig sıralamasında üst taraflarda olan ve bu baskıyı fazla hissetmeyen Denizlinin bu maçı alması normal sonuç olur ama hava şartları Kasımpaşalı futbolcuların son 5 haftada aldıkları mağlubiyet moralleri bozmasına rağmen Ankaraspor karşılaşmasındaki mücadele bence Kasimpaşanın az olan şansını birazda olsa artırdı. Kafaları karıştırmak istemiyorum ama Kasımpaşa evinde kaybetmeyecek gibi geliyor bana. Denizli ise geçen hafta son dakikalarda maç berabere bitecekken galip gelmesi sanki bu maçta bir beraberlik olabilir diye düşündüm. Ama yinede Denizlinin galip gelmesi, sonrada bir beraberlik düşünülmesi gerekir. Bu hafta spor totoda bu maç haftanın belirleyici maçlarından biri olur. Dikkat !!! Ben sürpriz bir beraberlik ekleyeceğim kuponuma. Siz yinede Denizliye oynayın derim.
duman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla