Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-01-2008, 21:30   #9
blackadir
Üstad

blackadir kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
Ç.Rizespor - Trabzonspor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenip çeyrek finale yükselerek elde ettikleri moral ile Trabzonspor karşısında da iyi sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

Susiç, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü karşısında kazanmalarının futbolcuları olumlu yönde etkilediğini belirterek, ''Kendimize olan güvenimizi kazandık. Hepimiz Trabzonspor maçını bekliyoruz. Kafa ve fizik olarak hazırız. Türkiye Kupası'nda kazandığımız moralle Trabzonspor karşısında iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. Fakat bir gerçek var. Karşılaşma, Trabzonspor'un da bizim de kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bunun için son derece zor bir maç olacak'' dedi.

Kürşat'ın eksikliğini Trabzonspor karşısında hissedebileceğini ifade eden Susiç, ''Kürşat takım için son derece önemli bir futbolcu. Onun bu maçta cezalı olması bizi biraz zorlayacaktır. Fakat onun yerine oynayacak olan futbolcunun da çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Henüz kafamda Trabzonspor maçının kadrosu hazır değil. İki günümüz daha var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Yeşil-mavililer, bir günlük iznin ardından çalışmalarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde başladı.

Çalışmaya sakatlığı bulunan kaleci Emrullah Şalk katılmazken, Kürşat ve Sezer koşu yaptı.

Koşunun ardından kısa pas çalışması yapan yeşil-mavililer, idmanı taktik ağırlıklı maç yaparak tamamladı.

Zor maç olacağı kesin ve hak eden kazansın diyorum ....
blackadir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla