| [size="3"][/SIZ"Taraftarlarımıza Teşekkür Ederiz"
23.12.2007 16:30
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın Fenerbahçe'yi farklı mağlup ettiği derbi maçın ardından Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın ve Coachumuz Ergin Ataman şu açıklamaları yaptı:
Şeref Yalçın, Akatlar'a gelerek Ekibimiz'i destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederek, "Bugün müthiş bir karşılaşma oynadık. Güçlü bir takımız; Türkiye'de ve Avrupa'da ulaşmak istediğimiz hedefler doğrultusunda galibiyetler almaya devam ediyoruz. Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Coachumuz Ergin Ataman ise çok güzel bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Taraftarımızla birlikte çok önemli bir karşılaşmadan galip ayrıldık. En başından beri söylüyorum; bu takımın taraftar desteğine ihtiyacı var. Bugün de gösterdik ki çok iyi bir ekibiz. Taraftarımız yanımızda olursa biz bütün zorlukları aşabiliriz. Herkese buraya kadar gelip destekledikleri için çok teşekkür ederim. Bütün oyuncularımı güzel galibiyetten dolayı kutluyorum. Bugün iki takım da normal oyununu oynadı. Ortaya çıkan fark ise iki takımın gücünü gösterdi. Çok iyi bir form yakaladık; 18 maçın 17'si bizim galibiyetimizle sona erdi. Umarım bu şekilde devam ederek hedeflerimize ulaşırız" dedi.
E]
__________________ |