| Ben maç sonunda oldukça üzgündüm ve BJK lı olmadigima sevindim sadece..allah besiktaslılara sabir versin....vee dünde GS adına üzüldüm %100 favori olarak çıktıgı Helsinborg maçını çok kolay bir sekilde kaybetmis..maçı izlemedigim için maçla ilgili yorum yapamıyorum...Besiktas adına sahada futbol oynayanların sorumlulugu vardır, ancak sorumlulugun büyügü en tepede duran kisidedir bence..Kendisi BJK baskanlıgına bence hiç yakismiyor.." Besiktasli Durusuna" zarar veren ve erezyona ugratan, sokak diliyle konusan taraftarı galeyana getiren söylemleri ile kulube bence en çok zararı veren kisidir Demirören...ve tabi ki kirli iliskileri ayyuka çıkmıs, futbolcusuna küfür eden, dengesiz herseyi kaba kuvvetle halledecegini sanan S.Engin...bu isin içindeki en kabahatsiz kisi E.Saglam dır. Besiktaslılar ona sahip çıkmali ve kenetlenmeli...
Bu arada, Bizim Türk futbol anlayışında söyle bir sey var, 10 numara..yani her takimda bir 10 numara olmalı mantalitesi..ne kadar dogru bu?..Yani bir alex, ricardinyo, delgado, lincoln..vs..vs..olmazsa olmazlarımız..söylermisiniz, Liverpool un 10 numarası kimdi..????... .yok böyle bir sey...Takim oyunu, takim oyunu, takim oyunu,...3 gol atan benayoun u düne kadar kim tanıyordu futbolun içinde olanlar hariç veya diger iki gölü atan babel i işte yıldiz futbolcular böyle doguyor.....Gelecege yatırım ve dogru transfer...
__________________ ..:: F E N E R B A H Ç E ::.. 1907 |