Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-10-2007, 10:29   #5
zagor
Üstad

zagor kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
Sana tamamen katiliyorum tonton..fazla hirs iyi degil batirir insani..."keskin sirke küpüne zarar" demis atalarımız..onun için dikkatli olmak lazim...hepimizin bildigi gibi garanti diye bir sey yok iddaa da...biraz sans ve kismet isi bu...direkten dönen bir topla kaybedebilir, veya salakça bir golle kazanabilirsin bunlar futbolun içinde var olanlar..onun içindirki fazla rakamlarla oynamaya gerek yoktur...hele hele çoluk çocugun rizkini iddaa veya baska bir oyuna yatirmak allah muhafaza ocak sondurur..bunun yakin orneklerini gören ve yasayanlardanim...Ben söyle yapıyorum Tonton kardesim..Aylık bir Iddaa bütcem var ve bu butceyi mümkün oldugu kadar asmamaya calisirim %10 yanilma payi veririm kendime...bu bütce erken biterse yeni bütceye kadar oynamam veya bir sonraki bütceden kullanırım...haaa olaki eskaza iddada kuponum tuttu(zor ama bu günlerde!!!) ondan gelen parayı o ayki butceye eklerim artarsa bir sonrakine..ve bu böyle devam eder gider....laf aramızda daha artıya gecemedim...yani gidisat kötü....bol sanslar