Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-03-2007, 03:14   #1
Alligator
Anadolu KARTALI

Alligator kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Spor Toto derecesi:
KıZıLmAsKe İle olan Röportajım

Alligator:Herkes tarafından tanınan biri olmanıza rağmen, bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

Kızılmaske:45 yaşında evli 2 çoçuk babası aslen konyalı ama izmirde ikamet ediyorum

Alligator:Betbul la maceranız nasıl başladı?

Kızılmaske:maceram futbol aşkının bende hala devam etmesi ve çok site gezdim burdaki sıcaklığı görünce burada konaklamaya karar verdim,o gündür bu gündür buranın aile büyüklüğünü yapıyorum aynı zamanda

Alligator:Betbul'u bize anlatın desek nasıl anlatırsınız?

Kızılmaske:burası gezdiğim bir çok siteden daha özgür ve sıcak geldi bana hala o sıcaklığını devam ettiriyor,burdaki dosluklar arkadaşlıklar samimiyet başka yerde zor bulunur gibi geliyor

Alligator:Betbul da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı? Varsa anlatırmısınız?

Kızılmaske:bir gün sitenin özelinden bir arkadaş msn adresimi istedi,bende verdim ve dışardan özel görüşmeye başladık,o arkadaşın benim seçimlerimi sürekli takip ettiğini ve bana o konuda çok güvendiğini belirtti,bu arkadaşın beni tanımadan güven duyması beni çok şaşırtmıştı,(O kişinin birde bayan olması çok daha entrasan)

Alligator:Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?

Kızılmaske:anlamı çoçukluk dönemlerindeki çizgi kahraman olan kızılmaske her kesimin yardımına koşar,kendi huyumuda ona benzetirim bende yardımcı olmasını sevdiğim için o nicki seçtim,

Alligator:Galatasaraylı olduğunuzu bilemeyen yok galatasarayın bu yıl ki durumunu nasıl görüyorsunuz ?

Kızılmaske:Evet galatasaraylıyım dediğiniz gibi ama fanatik olmadan tabi,bu sene takımımızı hiçde iyi görmüyorum,malesef yerinde transferler olmadı,yapılanlarda uyum sağlayamadı bir kaçı hariç diye düşünüyorum,lider takım al şampiyonluğu diyor bizim takım hayır sen devam et diyor şu ortamdada şampiyonluğu uzak görüyorum

Alligator:Hobileriniz Var mı? Varsa nelerdir?

Kızılmaske:hobim futbol yalnızca

Alligator:Fobileriniz var mı? Varsa nelerdir?

Kızılmaske:fobilerim yoktur

Alligator:Mesleğiniz nedir? Şuan da ne işle meşgulsünüz?

Kızılmaske:internet cafe işi ile iştigal etmekteyim,

Alligator:Her yerde olduğu gibi internet aleminde de emek hırsızları var.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kızılmaske:malesef özellikle son dönemlerde çok patladı zaten bu konular bizim sektöründe eski zevki kalmadı gün geçtikçe,

Alligator:Seçimlerinizde en güvenerek seçimlerinize aldığınız takım veya ligler var mı? Varsa hangileri ?

Kızılmaske:seçimlerimde genel olarak avrupa ülke liglerini öncelikle tercih ederim,diğer liglerlede aram kötü sayılmaz tabi,takım olarak baz almıyorum ama o günkü şartlar ve koşullara göre takımları belirliyorum seçimlerimde,

Alligator:Betbul üyelerinden normal hayatta görüştüğünüz üye var mı?

Kızılmaske:var tabiki özellikle isim vermem gerekirse tontonailton amcamla kanka desek yanlış olmaz sanırım,görüşme yapmadığımız gün yok desek yalan olmaz sanırım,tabi burada sizler ve isim olarak bayağı çok kişi var zaman zaman dialoglar kurduğumuz,

Alligator:Betbul üyerinden site dışında görüştüğünüz kişiler var Mı? Varsa sadece isim verirmisiniz?

Kızılmaske:site dışındada görüştüğüm çok değerli isimler var tabiki ama isimleri saysak sayfalar yetmez,ama özel çok değerli arkadaşlarımız var diyebirim

Alligator:Tontonailton desem?kısaca

Kızılmaske:benim için kardeşten öte diyebilirim,çok değerli saygın,espiritüel,yardım sever bir insan,yani tek kelime kankam,

Alligator:Gökkuşağı desem?kısaca

Kızılmaske:gökdedemlede dosluğumuz eskiye dayanır tabi ve oda benim tanıdığım kadar çok mükemmel bir insan.

Alligator:Alligator desem?kısaca

Kızılmaske:sana söylencek kelime zaten yok toprağım seni tanıdığıma ve bu sayedede bir çok dosluklara yelken açtık sayende,teşekkürleri borç bilirim.

Alligator: Zipbet desem?kısaca

Kızılmaske:mutfağımızdan sorumlu değerli dostumuz ise her ne kadar iş gereği bizlerden uzak olsada her konuda oda mükemmel bir insan.

Alligator:Son olarak betbul üyelerine bir mesajınız var mı?

Kızılmaske:Tüm betbul üyelerine saygı ve sevgimi sunarak her zaman desteklerimin yanlarında olduğunu bildiririm.

Alligator:Bu değerli vaktini bize ayırdığın için teşekkürler toprak

Kızılmaske:Rica ederim ben teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım
Alligator Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla