| Aleyküm selam...
"benim bu foruma üye olmamın amacı sizin bu salakça davranışınızı eleştirmek"
siteye kaç kere girdin ? Bizim nasıl davrandığımızı nerden biliyorsun ??
"Allah bilir sizin çoğunuz rep dinleyip ben bu ülke için her şeyi yaparım diyen milliyetçi gençlersinizdir"
Ben rep dinlemem ama illahaki olacak.Bu tarz ve zevk işidir. Evet hepimiz ülkemizi seviyoruz rahatsız mı oldun..
"Ama ülke haram para peşinde koşarak kurtarılıp , kalkındırılmıyor"
İddaa oynamak yasal ayrıca ülke bu işten çok büyük paralar kazanıyor...
"sizin gibi günde Allah bilir kaç saatini bu oyun için harcayan , babasının bin bir zorlukla ya da kendisinin kazandığı parayı böle haram yollara yatıran gençlik oldukça bu ülke hayatta ayağa kalkamaz"
bu tercih meselesi yani sen anlamazsın ama zevk işi, ister babamızın parasını ister kendi paramızla oynarız bundan sanane..Aslında senin gibi olanlar oldukça bu ülke ayağa kalkmaz hiç bir şey yapmadan boş boş konuşanlar oldukça....
"bana göre iddia oynayan cahildir , imanı zedelenmiştir , haram para yolunda koştuğu için de vatan hainidir ... bunlar benim düşüncelerim"
Bir insanı vatan haini ilan etmek çok kolay bana görede sen vatan hainisin biz iddaa oynayarak ülkemize para veriyoruz acaba sen ne yapıyorsun ? camilerden topladığın paraları kendi özel işlerin mi harcıyorsun...
Mesajını silmiyoruz senide banlamıyoruz eğer dediklerinin hala arkasında durabiliyorsan cevap hakkın var.Buyur ramazan... |