41. si düzenlenecek tsyd ankara futbol şölenine ankaragücü katılmamaktadır.Bunun nedeni ankaragücü başkanı cemal aydın ile melih gökçek arasındaki kawga ve geçen sene lig maçında ankaraspor başkanının bilet fiyatlarını 150-200-250 ytl yapmasıdır.bu yüzden ankaragücümüz turnuvada yok.seyirci potansiyeli az olur die yapılmaması gündemde iken melih gökçek maçları kendi sahası asaş a aldı ve seyirci desteğini bana bırakın dedi .(belediye işçileri ile bedava bilet dağıtıp sora stadda çekiliş yapıp seyirciye tv fln çekilişi yaparak seyirci çekmeye çalışıyor.bgn maçta ankaraspor adına bayaa seyirci olcaktır.gençler takımlarınınseyircileri toplasan 100 ü geçmez ztn )
Gençlerbirliği
Ankaraspor
Rizespor
Gençlerbirliği oftaş
Çaykur Rizespor
takımlarının katılımıyla oluşacak 4 lü turnuvada bgn saat 18.00 da oftaş-rize
20.00 da gençler-ankaraspor mücadeleleri olcaktır .
441 gençlerbirliği-ankaraspor
Gençlerbirliği eski gençlerbirliğii değişen bişey yok nick carle yi de alarak güçlerine güç kattılar.diğer tarfta ankaraspor wederson u satarak büyük güç kaybetti onun yerine alınan oyuncular bu oyuncunun yerini dolduramazz.turnuvanın son 2 sezondur şampiyonu ankaraspor seyirci desteğinide arkasına alıp etkili forvetleri jaba ile mehmet yılmaz ile gol arıyacak bu turnuvada ankaraspor elenirse turnuvanın anlamı kalmazz.bence 1-0 lık sonuçla ankaraspor adını finale yazdırır .sağlam oynayanlar 02 yi düşünebilir
tahmin:
ANKARASPOR kazanır 2.40
ANKARASPOR kaybetmez 1.33
433
g.oftaş-rizee
turnuvanın ilk maçı oftaş ile rize arasında oynanacak.bu mücadelede oftaş yeni sezona yine genç kadroyla yoluna dwm dedi gençlerbirliğinden 1-2 yabancı oyuncu aldılar kadrolarına ama geçen seneki iskelet kadro duruyor.rizespor da ise yasin i fenere vererk büyük güç kaybetti yeni brezilyalıları Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro takıma uyum sürecindeler.maça gelince dün rizespor bilyoner kupası maçı oynadı ve bgn de oftaşla maçı olcak büyük ihtimal yorgun olcaklar ve kadrolarında yedek oyuncularda oynayabilir oftaşş ın gençleri sağlam ama kazanacak kdr değil bence tam 0 lık bi maç .penaltı atışlarına gider ve oftaş alır die düşünüyorum ama maç ta kazanacak kim olur die sorarsanız oftaş 1 adım önde
BERABERLİK 3.00
oftaş yenilmezz 1.38
BOL ŞANSLAR
NOT
maçları izlemek isteyenler trt 3 den maçlar naklen yayınlanacaktırr. iyi seyirler