Alıntı:
Alligator tafarından gönderildi
Hiç bir sataşma olmadan konu devam etmeli olduğu takdirde konu kapanır ve üyeler cezalandırılır.Sadece sıralamayı yazmanız yeterli olacaktır.
1-Akp----35
2-Chp---26
3-Mhp---16
-------
4-Dp---8,5 |
Burda benim vermiş olduğum sıralama gönlümden geçen değil tahminim sadece yanlış anlaşılmasın yüzdeleride tahmin olarak yazdım.
Alıntı:
blackadir tafarından gönderildi
evet arkadaşlar seçim geldi çattı bakalım sonuçlar ne olur bilmem ama inşallah kazanan TÜRK milleti olur artık çok bezdim verilmiş yalan dolan vaadlerden o yüzden oy kullanmıyorum ! kullanan arkadaşlara başarılar dilerim 
Ya arkadaşlar aklıma iyi bir fikir geldi zatan önüne gelen parti açıyor gelin bizde bir parti açalım  alligator 'u partının başkanı yaparız kızılmaskeyide baş. yar. sezeri ankara milletvekili ben rize millet vekili ve diğer arkadaşlarıda nasıl olur işte o zaman TÜRKİYEYİ sorunlardan kurtarırız ilk olarak İDDA' nın vermiş olduğu oranları yüksektiriz mazotu bedeva yaparız oss kaldırırız internet fiyatlarını düşürürüz kısaca süper olur ya  |
Parti kurmak kolay ama bunun için büyük paralar gerekir ayrıca benden de siyasetçi olmaz çünkü yalan söylemeyi beceremem. Malesef türkiyede dürüst siyasetçiler çabuk harcanıyor.Bizi çabuk bitirirler